Digidexo.com

The Best Body Building Diet

Det finnes mange dietter for å miste vekt - men noen avtale med økende vekt og muskel. Kroppen bygningen har sitt eget sett med regler, og det er viktig at du finner den dietten som fungerer best for deg. Hvis du følger noen enkle trinn for å bygge muskler, vil du være i stand til å finne riktig mat for å bygge kostholdet ditt på et blunk.

The Perfect Bodybuilding Diet

Mange folk som ønsker å bygge muskler anta at bare spise mye mat vil være nok. Når det kommer til den perfekte muskelbyggende kosthold, er kvalitet viktigere enn kvantitet. Du ønsker å holde seg borte fra alkohol og usunn mat, som de tomme kalorier vil ikke gi kroppen riktig næring den trenger etter en intens treningsøkt.

For eksempel egg er en stor, høy-protein tillegg til kosthold. Men eggehviter er bedre å spise, så eggeplommene bære mesteparten av kolesterol. Et annet eksempel er melk. Det er bedre å drikke skummet melk i motsetning til hel-fett melk. Målet er å spise mye mat som er lav i fett, slik at du få mer muskler og mindre fett. Dette vil tillate deg å se raske resultater uten overflødig fett du må jobbe på. Du vil ha noen gevinst i fett, men en liten mengde hvis du fokuserer på magert kjøttpålegg, fersk frukt og grønnsaker og gode kosttilskudd.

Også drikke mye vann. Du spiser mye mat for å bygge muskler, og du ønsker å sikre at kroppen kan eliminere giftstoffer som kan produseres fra anstreng kroppen og spise mye mat.

Protein

En avgjørende å bygge muskler er protein. Du vil sikre at kroppen får en stor mengde protein, som det er mat for musklene. Mange treningseksperter har en tendens til å fokusere på strengt protein som et middel til å bygge muskler. Det er så mange flere fordeler som protein har på kroppen byggmester.

Protein hjelpemidler i bære oksygen og næringsstoffer til og fra de røde blodceller, vevsreparasjon, vedlikehold av vann sekreter og opprettholdelse av hormon sekreter.

Du kan få din protein fra å spise magert kjøtt og meieriprodukter. Du kan også få en god kilde til protein fra belgfrukter og grønnsaker, men ikke på langt nær det beløpet du kan få fra magert kjøtt.

Den anbefalte daglige rasjon fra Food and Nutrition Board er 0,8 gram per kilo fettfri kroppsvekt. Fra nyere studier, har det tallet økt vurderer syrer i protein er utgitt via ulike aktiviteter. Foreløpig vil du sikre at du får 1 til 1,4 gram protein avhengig av hvor intens kroppen bygningen diett er.

Kosttilskudd

Hvis du er opptatt, er det vanskelig å spise de nødvendige mengder av protein og næringsstoffer for å ha en effektiv kroppsbygning diett. Kosttilskudd er en flott måte å bistå med dette.

Protein drinker vil gi deg et ekstra løft og ekstra protein og ernæring for å bygge muskler. Muscle Milk antyder, som gjør mange andre treningseksperter, at du spiser mat hver tredje time. Grunnen er at kroppen er i stand til å regulere metabolismen bedre, og kroppen er stadig og konsekvent blir drevet med ernæring for å bygge muskler. Du ønsker å sikre at kroppen ikke bruker lagret energi for å fungere. Hvis dette skjer det tar bort fra de ekstra næringsstoffer som kan gå til musklene du har jobbet dagen før.

Betrakt et proteintilskudd som har gren kjede aminosyrer i tillegg. Dette gjør det mulig for legemet å ha syrene for å bygge protein og muskel.

Med intens trening, en diett høy på protein og andre kvalitet matvarer, er du sikker på å ha den perfekte kroppen nå som du har den perfekte diett.