Digidexo.com

Hva er fordelene med Omega 3 DHA?

Hva er fordelene med Omega 3 DHA?


Du har kanskje hørt at å spise fisk gjør folk smart - og det er sannhet i det. Omega-3 består av to fettsyrer, hvorav den ene er dokosaheksaensyre (DHA), som er vesentlig for optimal funksjon av mange deler og prosesser i kroppen, inkludert hjerneaktivitet.

Hjernens aktivitet

Omega-3 DHA er nødvendig for ideelle neuronal funksjon, som den samhandler med cellemembraner for å optimalisere læring. Det er også en viktig ingrediens i spedbarns hjerneutvikling.

Synet

Den tetteste konsentrasjonen av Omega 3-DHA er funnet på baksiden av netthinnen, der det hjelper pigment rhodobsin svare på visuell stimulering slik at du ser ting fort.

Cardiovascular Health

En økning i Omega-3 DHA, sammen med de andre Omega-3 fettsyrer, EPA, senker hjertefrekvensen og reduserer risikoen for fatale kardiovaskulære problemer som hjertesykdom og hjerteinfarkt.

Kolesterol

Innlemming Omega-3 i kostholdet ditt senker kolesterolet og øker det gode typen kolesterol, HDL.

Minne

Selv om medisinske fagfolk fortsatt debatt om hvorvidt DHA effektivt behandler eller hindrer Alzheimers, i et minne forbedring studie ved Martek Biosciences Corporation, Karin Yurko-Mauro, PhD, fant at inntak av DHA kosttilskudd forbedret minnet om personer som lider av milde hukommelsesproblemer.