Digidexo.com

Brille Temple Typer

Brille Temple Typer


Tempelet av brillerammen er den lange stykke som strekker seg over og støtter rammen på eller bak øret, bidrar til å holde briller på plass. Det er også kjent som øretelefonen, selv om noen mennesker referere til dem som bena eller armene av briller. Det er mange stiler av templer, inkludert kabel-bow, bibliotek, skallen og våren-hengslet, og de kommer i ulike materialer.

Styles

Den vanligste stilen i plast rammer, er skallen tempel behagelig for folk som bruker sine briller for lange strekninger fordi det passer enkelt på øret og bøyer seg litt til konturen av skallen, lett klemmer hodet.

Biblioteket eller rett tempelet, som har nesten ingen bend over øret, ble utviklet for folk som trenger å ta av og sette på sine briller mye. Også kjent som padle templer, er disse ofte brukt på lesebriller.

Kabelen-bow tempelet har en buet, men fleksibel end designet for å passe rundt og klemme øret som en fjær coil, noe som gjør det vanskeligere å fjerne. Denne typen tempelet er nyttig for idrettsutøvere og barn, og gir både sikkerhet og komfort; disse er noen ganger også referert til som wraparound templer.

Som navnet antyder, fjær hengslet templer inkluderer skjulte kilder i hengslene som bidrar til at rammen fra å skli. Selv om de kan koste mer enn andre typer briller, har de en tendens til å være mindre sannsynlig å bryte.

Materialer

Dagens rammene er laget av mange forskjellige materialer, slik at variasjoner i stil, holdbarhet, farge og brukervennlighet. De mest vanlige er plast og metall. Hver har sine fordeler. Plast rammer kommer i mange farger og er vanligvis tykkere og bredere enn metall rammer. Nylon er en slitesterk plast for idrettsutøvere og andre aktive wearers. Metallrammer av titan eller rustfritt stål, har en tendens til å være tynnere, lett og sterk. Noen plast og noen metaller er hypoallergene.

For den aktive brukeren

Noen vernebriller og reseptbelagte briller for idrettsutøvere bruke elastiske templer som passer rundt baksiden av skallen, som ligner på et pannebånd. De holder glassene på tett selv under intens fysisk aktivitet, vindfulle forhold eller svetting. Disse bånd er typisk justerbar. Making frontrammen ligger tett inntil ansiktet kan skape en liten vakuum som holder ut støv eller maling i arbeidssituasjoner. Arbeidere som trenger briller kan vurdere å få vernebriller utstyrt med styrkeglass.

Mote Touches

Hvis du allerede har et par briller med en ramme du liker, kan du oppdatere dem med nye templer. Du kan ta på noen bling med juveler templer eller flash din fashionista kunnskapsrike ved å velge templer med en designer logo. Noen briller kommer selv med par av flytt templer i en rekke fargerike design som passer ditt humør av dagen.