Digidexo.com

Typer av Eye Burrs

Typer av Eye Burrs


En okulær graden brukes av en lege for å bidra til å fjerne en rust ring fra øyets hornhinne. En rust ring danner ofte når et fremmedlegeme laget av stål eller jern har holdt seg på hornhinnen for mer enn noen få timer, sier merck.com. Av og til, når et fremmedlegeme ikke har implantert seg i hornhinnen, til din øyelege kan bruke en Burr fjern gjenstanden før hun fjerner ringen. Diamant-tipped grader blir ofte brukt til å behandle tilbakevendende korneal erosjon, ifølge British Journal of Ophthalmology.

Alger Brush

En Alger Brush er en batteridrevet graden brukes til å fjerne rust og flekk ringer på hornhinnen. Tuppen av graden roterer med høy hastighet, men hvis det brukes riktig den ikke kan trenge inn i hornhinnen. Rotasjon stopper automatisk når spissen møter motstand, sier opt.indiana.edu.

Diamond Burr

Diamant grader kan anvendes i en fremgangsmåte kjent som overfladisk keratectomy til behandling av korneal erosjon, noe som kan forekomme når hornhinnen er oppskrapet eller skadet sier British Journal of Ophthalmology. Vanligvis korneal erosjon eller slitasje kan behandles med et stramt øye lapp i en uke eller så, men for tilbakevendende tilfeller kan en diamant burr brukes til å behandle øyets overflate.

Professional Attention

Skrubbsår kan komme og gå på egen hånd, noen ganger over natten. Men noen slitasje som forårsaker overdreven rive eller smerte bør sjekkes ut av øyelegen. Plasser aldri noe i øyet for å prøve å fjerne et fremmedlegeme, og holde øye sminke og kremer av området rundt øynene. Akkurat som legen din, må du huske: Først gjør ingen skade.