Digidexo.com

Sunt kosthold for Child Development

Et sunt kosthold for barns utvikling starter med følgende næringspyramiden. Ved å forstå næringspyramiden, og hva det representerer, kan du gi en sunn mat for barnet ditt. The United States Department of Agriculture endret næringspyramiden i 2005 for å hjelpe amerikanske oss spise sunnere. USDA også gitt ut en spesiell versjon av næringspyramiden for barn. Sammen med å spise sunt, er et barns utvikling påvirkes i stor grad av hvor mye trening han får.

Kontroll av diett

Start ved å sørge for at barnet er å spise tre måltider om dagen. Ta en titt på mat regelmessig spist og merke hvis de er friske elementer eller behandlet. Eliminere bearbeidet eller rask mat fra et barns kosthold vil sørge for at hun får de sunne næringsstoffene hun trenger for riktig utvikling uten tilsatt salt og fett som ofte finnes i bearbeidet og rask mat.

Kidshealth.org finner en balansert kosthold er en som inkluderer alle matvaregrupper hver dag. De fem mat grupper er korn, grønnsaker, frukt, melk og melkeprodukter og kjøtt, bønner, fisk og nøtter.

Hele korn og meieriprodukter

Opprette sunne og morsomme måltider er en måte å oppmuntre barna til å spise sunt. The Child Development Institute mener det er opp til foreldrene å være kreativ og flink å inkludere sunn og næringsrik mat i sine barns kosthold. Noen elementer er sunnere enn du kanskje tror, ​​for eksempel frossen yoghurt, smoothies laget med frisk frukt og juice og meieriprodukter.

Ifølge theparentzone.com, korn er den beste næringsrik mat for barn som de bistår ditt barns utvikling. Hel hvete brød og pasta bør inngå i barns kosthold.

Meieriprodukter er viktig for å gi kalsium for riktig vekst av tenner og bein. Sammen med korn, de er de andre mest essensielle næringsstoffer for å hjelpe til med barnets utvikling og vekst.

Spise en balansert kosthold

Et balansert kosthold oppfordrer barn til å være mer fysisk aktive, fremmer riktig vekst, forbedrer lære ferdigheter, opprettholder riktig vekt og bygger sterke bein og muskler. Sørge for at barn får porsjoner av alle deler av næringspyramiden daglig gir dem en balansert kosthold for å oppnå dette. Et barn fra 4 til 8 år bør spise 4 til 5 gram korn daglig. Han bør også spise en 1/2 kopp grønnsaker daglig. Den foreslåtte daglig inntak for frukt for et barn fra 4 til 8 år er en 1/2 kopp daglig sammen med to kopper melk eller andre kalsium-rik mat. Barna bør også spise 3 til 4 gram av proteiner daglig for å oppnå en balansert diett.

Ved å utdanne barnet om et sunt kosthold og ernæring i tidlig alder, vil hun lære om og forstå viktigheten av å spise sunt fra starten. Dette setter henne opp for å lage god mat beslutninger senere i livet.