Digidexo.com

Hvordan sjekke en sovende spedbarnets Breathing

Hvordan sjekke en sovende spedbarnets Breathing


Sjekker babyer puste mens de sover er en måte å sørge for at de er i orden. Ifølge babycenter.com, Sudden Infant Death Syndrome, også kjent som krybbedød, streik om lag én av tusen babyer. Selv om medisinske fagfolk er ikke sikker på hvorfor dette skjer, det er viktig å holde et øye med babyer så de sover å sikre at de er trygge.

Hvordan sjekke en sovende spedbarnets Breathing

•  Vite hvordan en baby puster. Babyer ikke puste på samme måte som voksne. Ifølge babycenter.com, kan en baby ha pauser i pusten hans på opptil 15 sekunder. Dette er normalt og bør ikke bekymre foreldre; som barnet vokser, vil pusten hennes vaner endres.

Sjekk om barnet puster ved å se på ham. Hvis brystet hans kan sees i bevegelse, betyr det at han puster. Prøv å legge en hånd eller en finger foran nesen for å se om du føler åndedrag. Alltid være sikker på at barnet sover på ryggen.

Kontroller at barnet puster så ofte som du føler dette er nødvendig. Dette er etter anbefaling fra babyslumber.com. En forelder skal føle deg komfortabel om hans eller hennes barnets sikkerhet, på noen måte nødvendig.

lett prøve å vekke babyen hvis du mistenker at han ikke puster for å se om han svarer. Babycenter.com antyder at hvis det ikke er noen umiddelbar respons, bør spedbarn HLR skal administreres og 911 bør kontaktes.