Digidexo.com

Rocky Mountain Spotted Fever Forebygging

Rocky Mountain Spotted Fever Forebygging


Rocky Mountain flekket feber resultater fra rickettsia rickettsii, en bakterie levert av bitt av flått. RMSF er en av de mest anerkjente og mest dødelige av alle flåttbårne sykdommer; opp til 25 prosent av alle tilfeller er dødelig hvis den forblir ubehandlet, ifølge Arizona Department of Health Services. Mens det er noen kjente tegn på sykdommen, er det fortsatt ganske vanskelig å diagnostisere. Behandlingen består av å ta vare på symptomene og bor komfortabelt under sykdom.

Tegn på sykdom

Tegn og symptomer på Rocky Mountain flekket feber oppstår noen dager til et par uker etter den første flåttbitt. Denne midlertidige kalles "inkubasjonstid" av sykdommen. Det vil være en jevn økning i alvorlighetsgraden av symptomene før de topp og deretter til slutt taper. Symptomene inkluderer feber, hodepine, kvalme, oppkast, muskelsmerter og smerter, og mangel på matlyst. Disse ubestemmelig skiltene er også en indikasjon på hundrevis av andre sykdommer, inkludert gastrointestinale forstyrrelser. Senere vil en flekket utslett utvikle; Dette er vanligvis når en diagnose er gjort.

Forebygging mens utenfor

For å hindre Rocky Mountain flekket feber du må holde flått fra å feste seg til kroppen din. Den enkleste måten å gjøre dette på er å holde seg borte fra flått områder som høyt gress og enger eller tungt skogkledde områder. Til tross for navnet, mer enn halvparten av tilfellene oppstår i Sør-Atlanteren regionen i United (,,,, West Virginia,, Georgia og Florida States Delaware Maryland DC Virginia Carolinas. Hvis du kommer til å være utendørs, slitasje lang ermer, lange bukser (helst gjemt i sokkene eller sko) og lyse klær (slik at du lettere kan oppdage flått og fjerne dem før de kan bite). Spray deg selv med en DEET insektmiddel. DEET kan frastøte flått bedre enn andre bug-spray komposisjoner. Sørg for at du vasker skikkelig etterpå for å fjerne kjemikalier fra huden din.

Forebygging Når tilbake innendørs

Når inn igjen, sjekk selv nøye for flått. Ser overalt på kroppen din. Ved hjelp av et speil, sjekk ryggen, hodebunnen og mellom tærne og fingrene. De første stedene som flått vanligvis dukker opp er på armer og ben, så sjekk dem grundig. Hvis du finner en hake, fjern det. Ikke bruk fyrstikker eller andre folkloristiske metoder for tick fjerning. I stedet, ta tak i munnen området med pinsett og dra forsiktig. Lagre flåtten for identifisering.