Digidexo.com

Hvor befinner Weight Watchers Scales

Veiing selv konsekvent kan oppmuntre vekttap. Ifølge New England Journal of Medicine, som rapportert av Consumer Reports, "Kosten som tok affære når skalaen klatret mer enn 3 pounds var 82 prosent større sannsynlighet for å holde vekten nede enn de som var mindre årvåken."

Weight Watchers, den populære vekttap programmet, selger mange typer skalaer samt andre vekttap verktøy. Dens skalaer har noen funksjoner ikke er tilgjengelige på noen andre badevekt.

Typer

Weight Watchers skalaer, laget av Conair, er digitale og har lang levetid lithium batterier. Skalaene alle veie deg, selvfølgelig, men det er modeller som sporer din vekt med minne for mer enn én bruker, og at tiltaket kroppsfett, vann, beinmasse og BMI. Noen er bredt platformed og andre som er lav profil for enkel lagring. Noen modeller leveres med en bæreveske.

Hvor kjøpe

Undersøke alle typer skalaer for å finne ut hvilke funksjoner du ønsker i din nye vekt Watcher skalaer. Få modellnummeret på omfanget av ditt valg og plassere den i søkeboksen i en søkemotor for å finne den beste prisen. Det er enda en måte å få skall.

Du kan kjøpe Weight Watcher skalerer online på Northshore Care Supply ( http://www.northshorecare.com ) som hevder det er ekspert i vekt skalaer. Seks modeller av WW skalaer, inkludert ett med en 400-lb kapasitet, er oppført på nettstedet.
Scale-IT ( http://www.scale-it.com ) omtaler seg selv som den beste kilden for skalaer høy kapasitet. Sitt nettsted tilbyr syv modeller.
Target ( http://www.target.com ) har Weight Watchers skalerer i butikken og syv modeller på nettet.
Amazon ( http://www.amazon.com ) tilbyr skalaer og vurderinger av hver modell.
Walmart ( http://www.walmart.com ) lister syv modeller på nettet, men viser kun én tilgjengelig i en Walmart-butikk. Kjøp fra nettstedet kan sendes hjem til deg eller til din lokale rabatt sentrum.

For å få en skala fri fra Weight Watchers, samle etiketter fra Weight Watcher produkter og delta i The Incredible Rewards-programmet på http://www.wwincrediblerewards.com/ .

Expert Insight

Folk som kjøpte Weight Watchers skala gjennom Amazon enten elsker det eller hater det. Klager sentrum rundt batterilevetid, selv om produktet kommer med en lang levetid lithium batteri, problemer med å slå på skalaen, og unøyaktige målinger.

De som elsker det fantasere om nøyaktigheten og konsistensen av målingene, evnen (på enkelte modeller) har en avlesning i tideler av et pund, og design.

Betraktninger

Prisene på Weight Watcher skalaer varierer og det lønner seg å shoppe rundt. Noen skalaer er mer enn du trenger. Hvis du ikke er teknisk kunnskapsrike, kan en skala med for mange digitale funksjoner være en sløsing med pengene.Det er mange modeller i vekt Watcher / Conair linje, sammenligne de funksjonene du ønsker, og være sikker på at du bestiller riktig modell på nettet.

Modeller

Studer dagens modeller av Weight Watcher skalerer å plukke det produktet som passer dine behov.

WW skalerer kommer i modeller som har en 400-lb kapasitet, som viser mange vekter for opptil 4 brukere, at tiltaket vekt, kroppsfett, vann, benmasse og BMI, og har et fargekodet avlesning indikerer hvis nivåene er over, under eller ved normal. Andre modeller har lyse avlesning, mikroprosessorer for å kontrollere nøyaktighet, avlesninger i stort antall. Det er enda en modell som er "juksemaker bevis." Og det er en modell som bare forteller deg hva du veier.