Digidexo.com

Alternative Cures for Hepatitt C

Hepatitt C er en kronisk, uhelbredelig sykdom som påvirker leveren. Det kan føre til leverkreft og selv leversvikt. Det inflames leveren og skader vevet. Det er en blodbåren patogen og i noen få tilfeller har det blitt gått gjennom sex. Det er mange medisinske behandlinger for hepatitt C. Men trygge naturlige behandlinger er også tilgjengelig.

Milk Thistle

Milk Thistle er et populært naturlegemiddel for hepatitt C. Det er antatt at det reduserer leverbetennelse og kan selv bidra til å drepe hepatitt C-viruset. I 2008, den europeiske foreningen for studier av leveren sa melk tistel kan hjelpe pasienter som ikke responderer på tradisjonell medisin. Andre studier viser at det er til liten hjelp. Det er en trygg supplement og det er ingen grunn til å unngå å ta det, så lenge konvensjonell medisin ikke ignoreres.

Lakrisrot

Lakrisrot har vist seg å potensielt redusere symptomer på hepatitt C, inkludert leverkreft. Det har også vist seg å forbedre generell leverfunksjonen. Det er mulig å ta lakris rot i kombinasjon med andre urter som melk tistel. Ved bruk sammen med disse urtene, synes lakris rot å bidra til å redusere betennelse. I motsetning til melk tistel, har lakris rot bivirkninger. Det har blitt vist å øke blodtrykket, forårsaker vannretensjon, og fører til tap av kalium. Lakris rot kan også samhandle farlig med medisiner som diuretika og kortikosteroider.

Thymus Extract

Thymus ekstrakt er et utdrag som kommer fra thymus kjertel i en ku. Thymuskjertelen regulerer immunsystemet. Noen har spekulert i at ekstrakt kan øke immunforsvaret. Kosttilskuddet, Komplett Thymus- Formula, ble funnet ikke-gunstig for hepatitt C-pasienter i små studier. Den eneste bivirkningen bemerket var et fall i blodplater. Noen har uttrykt bekymring for at ekstrakt kan være forurenset på grunn kommer fra kyr. Unngå det hvis du lider av en immun problem.

Ginseng

Ginseng er et vanlig supplement i å øke immunforsvaret. Tyder på at ginseng kan være gunstig for leveren også. Det har vært få studier på ginseng effekt på hepatitt C, men noen har vært lovende. Ginseng er et generelt trygt supplement. Det kan redusere blodsukkeret, men øker risikoen for blødning. Hvis du er utsatt for skader, blødninger, er diabetiker eller blodfattig, unngå ginseng.

Laktoferrin

Laktoferrin er funnet i melk, tårer og spytt. Det er et protein. Noen studier har vist at det kan senke hepatitt C-virus i blodet og forbedrer funksjonen av leveren. Det er en ufarlig supplement, så tar det sammen med konvensjonell medisin kan være en god idé.