Digidexo.com

Hvordan å hjelpe folk med Anger

Hvordan å hjelpe folk med Anger


Håndteringen av en person som har sinne problemer er ingen enkel oppgave. Enten du føler deg hjelpeløs som du ser henne kjempe med sine personlige demoner eller du er mottaker av at sinne. Mens det kan virke umulig, det finnes teknikker du kan benytte for å få vedkommende til å roe ned og være mer fornuftig, i hvert fall for øyeblikket. Teknikkene kanskje ikke på hver enkelt fordi anger management stammer fra forskjellige steder mentalt, og alle er ikke enkelt kontrolleres ved å snakke alene.

Bruksanvisning

Finn ut om det er noen underliggende fysiske eller psykiske problemer. Sinne er ofte forårsaket av ubehandlede psykiske lidelser, som depresjon, schizofreni og bipolar lidelse. Det kan også være forårsaket av personlighetsforstyrrelser eller sykdommer, slik som Huntingtons sykdom. Vedkommende må kanskje ta en humørendrende medisiner for å kontrollere årsaken til sinne slik at han kan ta den måten at han avtaler med følelser.

Snakk med personen rolig og mykt i midten av en episode. Ikke være argumentative eller kjefte tilbake, selv om den sinte personen er i feil. Det vil bare egge situasjonen ytterligere. Hold deg rolig og snakke rolig til den personen, uansett hvor lei du er i ferd med hvordan du blir behandlet.

Forsøk å oppfylle det umiddelbare behovet. Den sinte person spinner videre ut av kontroll fordi hun ikke kan kontrollere situasjonen. Noe så enkelt som en sølt kopp melk kan føre til en person med sinne problemer å kaste et raserianfall fordi hun ikke kunne kontrollere stoffet i glasset. Bare få det ryddet opp, slik at personen kan roe ned og snakke rasjonelt.

Fokus på "følelse ord" i løpet av samtalen. Prøv å få den sinte personen til å uttrykke hva han føler i stedet for å slå den på deg eller noen andre i rommet. I stedet for "du gjorde" eller "de gjorde," prøver å få ham til å snakke i begreper som "jeg føler" og "jeg kan." Jo mer han kan uttrykke sine følelser, jo mindre sint han føler.

Vent til episoden har gått før du uttrykke dine følelser om situasjonen. Du kan bli opprørt over det som ble sagt, men vente til den sinte episoden er over, slik at vedkommende kan motta denne informasjonen rasjonelt og behandle den riktig.

Få hjelp for den enkelte med sinne problemer. I de fleste tilfeller, med mindre du er en profesjonell terapeut, du kan ikke hjelpe en person med anger management. En terapeut kan komme til roten av sinne og undervise de personlige teknikker for å ansette når hun føler sinne stiger.