Digidexo.com

Best ØNH sykehus i India

Best ØNH sykehus i India


Medisinsk turisme er en voksende industrien i India, og store indiske byer som New Delhi, Bangalore og Chennai skryte state-of-the-art sykehus med utmerket stab og fasiliteter. ØNH eller øre, nese og hals avdelinger tilbyr et bredt spekter av tjenester, herunder diagnostikk, korrigerende og kosmetisk kirurgi og spesialist audiologi og tale terapi prosedyrer. Hvis du vurderer å søke medisinsk behandling i India, er det viktig å undersøke hvilke typer tjenester som er tilgjengelige, spesielt til internasjonale pasienter, fullt.

Apollo Hospital, New Dehli

Apollo-gruppen består av syv store sykehus i Hydrabad, Kolkata, Ahmedabad, Bangalore, Bilaspur, Madurai, og New Delhi. Den Indraprastha Apollo Hospital i Delhi er det største og mest lett tilgjengelig. Sin ØNH-avdelingen er "dedikert til å utvide grensene for diagnostikk, behandling og forskning av lidelser i øre, nese og bihuler, hals og fremre skallebasis" og tilbyr et bredt spekter av kirurgiske prosedyrer. Den har også en spesialist Audiologi og Tale Therapy Centre med et bredt spekter av diagnostiske og terapeutiske tjenester som er tilgjengelige. Apollo Gruppe sykehus har en aktiv politikk for å fremme internasjonale besøkende. Henvendelser kan rettes til:

Ms Banasree Basu
Sarit Vihar
Mathura Rd.
New Delhi
110076
India
+91 995-829-0344
[email protected]
apollohospdelhi.com

Fortis Hospital, Bangalore

I 2009 Fortis Hospital i Bangalore ble rangert verdens fremste sykehus for internasjonale pasienter av Medical Travel and Health Tourist Quality Alliance (MTHQA). Dette var basert på en grundig vurdering av kvalitet, verdi, komfort, sikkerhet, åpenhet og oppfølging omsorg. ØNH avdeling spesialisert på otology kirurgi, rhinology kirurgi, bihulekirurgi, avansert endo-nesekirurgi, laserkirurgi, og nødprosedyrer. I tillegg er det et utstrakt samarbeid med andre sykehusavdelinger og spesialister, inkludert onkologer, nevrologer og barneleger. Kontakt Fortis på:

Fortis Sykehus
154/9, Bannerghatta Rd.
Opp. IIM-B, Bangalore - 560 076.
+ 91-80-66214444 / 22544444
[email protected]
fortishospitals.com

Manipal Hospital, Bangalore

Manipal Hospital i Bangalore er flaggskipet sykehuset i Manipal Group, en annen ledende helsepersonell i India. Sin ØNH-avdelingen har de beste fasilitetene i regionen, og var den første til å introdusere radiofrekvens kirurgi for behandling av somnoplasty (snorking) og andre nese hindringer. For internasjonale pasienter tilbyr de en rekke omsorg pakker, fra enkel til avansert, avhengig av behovene til hver enkelt pasient. Den "dedikert omsorg" pakken inkluderer alle reisearrangement, en personlig tildelt sykepleier 24/7, ambulansetjenester og innkvartering av høy kvalitet. For å finne ut mer, ta kontakt med:

Manipal Hospital
. 98, HAL Airport Rd, Bangalore - 560
+91 080-2502-4444 / 3344
+91 080-2526-6757
[email protected]
manipalhealth.com

Max Super Tema Hospital, New Delhi

Max Tema Hospital 's ØNH-avdelingen tilbyr et bredt spekter av tjenester, en omfattende liste som er tilgjengelig på sin hjemmeside (se nedenfor). Ligger over åtte steder i Delhi, er det en del av en annen ledende kjede av sykehus i India. Det hevder også å ha behandlet mer enn 850.000 internasjonale pasienter fra 80 land. Attester av omsorg mottatt - samt en virtuell tur av sykehuset - er tilgjengelig på nettstedet. Internasjonale pasienter kan kontakte medisinsk turisme kontor på:

Trykk Enclave Rd.
Saket
New Delhi
110017
+91 11-26515050
[email protected]
maxhealthcare.in/services_facilities/our_departments/ent

KKR ENT Hospital, Chennai

KKR ENT Hospital i Madras er spesialist ØNH sykehus. Den ble etablert for 30 år siden av professor KK Ramalingum og har nå vokst til å gi høy-standard profesjonelle tjenester. Det tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert laser, mikroskopisk, og kosmetisk kirurgi. Det er også et forskningssenter på stedet, dedikert til å fremme vår forståelse av ØNH forhold.

KKR ENT Hospital
No: 827, Poonamallee High Rd.
Chennai - 600 010. India
+91 2641-1444 / 2641 1987/2641 1612
[email protected]