Digidexo.com

Atkins Low Carb Diet Informasjon

Atkins low carb diett, oppkalt etter sin grunnlegger Dr. Robert Atkins, er designet for vekttap. Det er også nyttig for personer som har blodsukker problemer, blant annet diabetes, pre-diabetes eller insulinresistens. Korrekt fulgt, er Atkins low carb diett en passende diett for alle forpliktet til å gjøre sunn mat valg med magre proteiner, melkeprodukter, grønnsaker, frukt, sunt fett, og hele korn.

Funksjoner

Når du spiser karbohydrater, omdanner kroppen dem til energi. Hvis du har et overskudd av denne maten energi, produserer kroppen insulin til å lagre det som fett. Hvis du redusere karbohydratinntak, og kroppen din vil brenne lagret fett til energi, forårsaker du å gå ned i vekt. Dette er vitenskapen bak Atkins dietten.

Time Frame

Dietten har fire faser. Den første fasen av dietten er kjent som induksjon. Det er den mest restriktive når det gjelder valg av mat og karbohydratinntak, og varer i to uker. Noen mennesker velger å forbli på induksjon lenger særlig hvis de har en betydelig mengde vekt å tape. Etter induksjon, angir du en periode med pågående vekttap (OWL), der har du flere valg av mat og gradvis øke karbohydratinntak for å finne det høyeste nivået du kan konsumere mens du fortsatt miste vekt. Når du nærmer deg målet ditt i vekt, du skriver Pre-Vedlikehold, noe som medførte dine matvalg er bredere fortsatt, og du forberede siste fase av dietten, Lifetime vedlikehold.

Misforståelse

Det er tre vanlige misoppfatninger om Atkins dietten. Først fordi Atkins dietten er en lav carb diett, mange feilaktig tror det er en no karbohydrat diett. Selv i induksjonsfasen, som er den mest strenge, Kosten velge mellom en rekke av lav karbohydrat grønnsaker. Etter hvert som du avanserer gjennom fasene av dietten, du inkluderer mer grønnsaker og frukt i kostholdet ditt, sammen med nøtter, frø, og til slutt hele korn. En annen misforståelse er at du kan "gjøre Atkins dietten" bare ved å telle og begrense karbohydratinntaket. Valg av egnede karbohydrater er like viktig, fordi alle karbohydrater er ikke lik for formålene med denne dietten. Mat laget med hvitt mel og hvitt sukker, for eksempel, er aldri riktige valgene. En tredje misforståelse er at porsjonskontroll er uviktig. Porsjonskontroll er vanligvis ikke et problem, men samlet kaloriinntak kan gjøre en forskjell, spesielt for de som er spesielt motstandsdyktig mot vekttap eller nærmer seg sine mål vekt.

Betraktninger

Den beste kilden til informasjon om Atkins Diet forblir Dr. Atkins 'bok, "Dr. Atkins' New Diet Revolution." Mens det er en overflod av informasjon tilgjengelig på internett, de som er mest vellykket på diett ta deg tid til å lese boka og forstå det fullt ut.

Expert Insight

Induksjon fasen av Atkins Diet er svært utfordrende. Mange synes det er verdt utfordringen og ubehag fordi det "jump starter" vekttap og reduserer cravings for karbohydrater. Hvis du ikke er en erfaren low carb dieter, eller hvis du har helsemessige problemer, kan du foretrekker å senke karbohydrat inntaket til 50 eller 60 effektive gram karbohydrater per dag før du prøver Induksjon. Sørg for å velge dine karbohydrater fra de på den godkjente listen for OWL. Hvis du tar medisiner for diabetes, kan det hende de må justeres. Ikke starter noen diett eller gjøre endringer i medisinen uten å rådføre deg med helsepersonell.