Digidexo.com

Magneter til å få bedre helse

Magneter til å få bedre helse


Et alternativ medisin, er magneter som brukes til å behandle smerte og kronisk sykdom.

Magnetisk terapi bruker to typer magneter. Elektromagnetiske felt, eller EMFs, er en kraftigere type magnet og slippes av enheter, for eksempel magnetic resonance imaging maskiner, eller MRI, som brukes av leger. Statiske magneter er samme type magneter som kjøleskap magneter og brukes til selvhjelp og forebyggende behandling.

Slik fungerer det

Magnet påvirker kroppens elektromagnetiske felt, slik at lettere passasje av næringsstoffer og oksygen inn i celler så vel som den raske fjernelse av avfall. Magneter øke blodstrømmen, noe som reduserer betennelser og smerte. Selvhjelps enheter inkluderer patcher, armbånd, sko sålene og madrass pads. Magneter har vist seg nyttig i kampen mot magesår, carpal tunnel syndrom, ryggsmerter og fibromyalgi.

Biomagnetisk Therapy

Den profesjonelle arm av magnetisk terapi, ble biomagnetisk terapi utviklet av Dr. Osamu Itoh, en akupunktør. I praksis kan utføres i kombinasjon med andre terapier, så som akupunktur. Den er designet for pasienter som misliker nåler, for eksempel barn. Biomagnetisk terapi er en kumulativ terapi, noe som betyr at det krever flere sesjoner til å arbeide.

Alzheimers sykdom

En test utført av Maria Costelli, en italiensk vitenskapsmann, konkluderte med at Alzheimer-pasienter viste høyere forståelse etter et kurs av TMS, en rask rekkefølge av magnetiske pulser. Pulsene ble levert daglig, fem ganger i uken i 25 minutter til den prefrontale fliker. Forbedringer var fortsatt i kraft åtte uker etter behandling.

Studier

Studier for medisinsk bruk av magneter ble i hovedsak gjennomført i Russland og Øst-Europa. I de senere årene har vært utført studier på effektiviteten i behandling av kreft i USA og Kina. Men de fleste rapporter om effektiviteten av magneter kommer fra personlige anekdoter fra enkeltpersoner som dro nytte av behandlingen.