Digidexo.com

Federal Registrer Regler og Forskrift om organdonasjon

Federal Registrer Regler og Forskrift om organdonasjon


I 1869, legene utførte den første transplantasjon, en hud pode. Siden den gang har transplantasjoner gått fra hornhinner til nyrene til lungene for å hjerter. Hver person over 18 år har nå muligheten til å donere noen eller alle av hans indre organer til vitenskap og medisin. Kongressen har vedtatt flere lover for å regulere donasjon og oppbevaring av organer fra både levende og avdøde givere. Kongressen holder oversikt over sine passert handlinger i Federal Register.

Uniform Anatomisk Gift loven

I 1968 vedtok kongressen Uniform Anatomisk Gift loven som fastsetter vilkårene for donasjon av hele eller deler av en menneskekropp etter døden. Den slår fast at personer over 18 år er autorisert til å registrere seg som organdonor. Hvis en person dør uten å forby at hennes organer doneres, ektefelle, foreldre, voksne barn, voksne søsken eller verge kan donere den avdødes organer. Loven regulerer også hvilke organisasjoner kan motta organer. Disse inkluderer sykehus eller individuelle kirurger, medisinsk eller dental skoler, et organ bank for medisinsk forskning eller et individ som trenger en transplantasjon.

National Organ Transplant loven

The National Organ Transplant Act, som ble vedtatt i 1984, etablerer Organ Procurement og Transplantasjon Network (OPTN). Nettet består av sykehus administratorer og personell, leger og offentlige representanter. Den ble opprettet for å identifisere potensielle donorer, skaffe organer og sette helse standarder for å skaffe dem. Organisasjonen er ansvarlig for å etablere et system for å fordele organer til pasienter i transplantasjonssentre. Den OPTN er en non-profit byrå. Loven inneholder også et avsnitt som forbyr noen organsalg som påvirker interstate commerce.

Organdonasjon og Recovery Oppussing Act

The Organ Donation Recovery and Improvement Act (ODRIA) ble vedtatt i 2004. Det er ment å bidra til å spre ordet om nødvendigheten av organdonasjon og sørger for Federal Government programmer for å opplyse offentligheten om donasjon. Stater er berettiget til å motta offentlige tilskudd hvis de er enige om å gjennomføre programmer for økt donasjon bevissthet. Sykehus kan også få tilskudd fra staten hvis de etablere organtransplantasjonsprogrammer.

Transplant Senter Krav til levende givere

I mars 2007 etablerte Medicare en endelig liste over regler for transplantasjonssentre. Det er veldig lang, men i et nøtteskall, det krever at levende donorer blir gitt riktige medisinske og psykiatriske eksamener og at transplantasjonssenter fullt dokumenterer giverens medisinske resultater. Transplantasjon senter må sørge for at gaven ikke vil være farlig for levende donor helse. Minst to autoriserte fagfolk må bekrefte at blodtyper av både levende donor og transplantasjonsmottaker er samsvarende eller kompatibel. Transplant sentre må følge opp med den levende donor etter operasjonen.