Digidexo.com

The Anatomy of Snorking

The Anatomy of Snorking


Snorking er ikke en sykdom, men er et symptom på andre helseproblemer, som søvnapné. Ifølge Wisconsin Sleep Cohort Study, omtrent 44 prosent av mennene og 28 prosent av kvinnene er hyppige snorkere.

Årsak

Lyden av snorking er forårsaket av vibrasjoner i strukturene i de øvre luftveiene under inhalation.These strukturer omfatter tungen, bløte ganen og drøvelen. Membran strukturer uten støtte fra brusk er alle mottakelige for vibrerende i luftveiene.

Effect

Sleeping fører til at øvre luftveis muskler til å slappe av, som igjen kan gjøre luftveiene plass mindre, begrense luftstrømmen og økende turbulens. Denne kombinasjonen deretter bevirker at lyden av snorking.

Betraktninger

Snorking synes å øke med ryggen å sove som luftstrømmen er mer begrenset når du legger på ryggen. Snorking kan forbedre med side sove eller sove i en støttet opp tilbakelent posisjon til å bidra til å åpne opp luftveiene og redusere vibrasjoner.

Rettsmidler

Åpning nesegangene med bandasjer, redusere luftveisbetennelse forårsaket av røyking, og endre søvn posisjon er enkle måter å redusere anatomiske relaterte snorking problemer.