Digidexo.com

Innhaldet i fryser pakker

Fryser pakker er også kjent som isposer, kalde omslag og gel pakker. Fryser pakker blir ofte brukt i kjølere for å holde drinker eller måltider kalde; men de har mange andre bruksområder. De er ofte brukt for førstehjelp formål: å redusere hevelse, på ømme muskler, på blåmerker / skrubbsår, for hodepine, eller for å lindre smerten av insektsbitt. Frys / gel pakker kan inneholde en rekke ingredienser.

Kaldt omslag Innhold

Kalde omslag som brukes som kalde omslag for førstehjelp lettelse formål, for eksempel for å avlaste feber, forstuing, sår ledd eller muskelspasmer, vanligvis inneholder ammoniumnitrat og vann.

Hjemmelaget Ice Pack Innhold

Når du er usikker på innholdet i en gel pack og du vil føle deg mer komfortabel å lage dine egne kalde omslag, kan de gjøres ved hjelp av ulike typer flytende ingredienser. Vann kan blandes med 80-bevis vodka og konditorfarge i en zip-lock fryser bag. En variant er å bruke en kopp rubbing alkohol med dobbelt så mye vann. Et tredje alternativ er å bruke flytende oppvaskmiddel i en fryser bag.

Gel pakker som inneholder Cellulose Gum

Ifølge Lifoam Industries, gel pakker inneholder en liten mengde av cellulose-gummi, salt og en større mengde vann. Selv om disse ingredienser ikke anses som giftige, bør inntak av mennesker eller husdyr unngås.

Cold Pack Tilbakekalling grunn av Ethylene Glycol

Regjeringen i Australia kalte en rekke kalde gel pakker i 2008 etter at Therapeutic Goods Administration oppdaget at etylenglykol, som er et giftig stoff, ble brukt i flere merker. Merkene sitert var 3P PTY Ltd., Eastland Medical, og Kendall. The Therapeutic Goods Administration advarer foreldre til å sikre at alle gel kaldt pakker holdes utilgjengelig for barn, og at hvis innholdet er inntatt, bør de delta nærmeste legevakt for medisinsk vurdering.