Digidexo.com

Slik Doner kroppen din til Science i Sør-California

Slik Doner kroppen din til Science i Sør-California


Southern California innbyggere har mulighet til å donere sine organer til vitenskap etter sin død ved å bli kropps givere til enhver Southern California college medisinske skole. Donert kroppen blir brukt for pedagogiske formål av fremtidige leger og medisinske forskere. Elevene øve medisinske teknikker og studere menneskekroppen ved hjelp av donerte organer. Alle som er kvalifisert til å donere, men når du dør, bestemmer skolen om kroppen din er i tilstrekkelig betingelse for å bruke for pedagogiske formål.

Bruksanvisning

Velg en Southern California skole å donere kroppen din til. Er hvert universitet nettside gir detaljert informasjon om sin kropp donor program hvis du ønsker å forske programmer før du gjør denne beslutningen.

Få tak i en donor søknadsskjema fra skolen av ditt valg. Du kan ringe skolen for å be de sende en kopi til deg, eller du kan laste ned skjemaet fra skolens hjemmeside og fylle det ut. Gi alle de nødvendige opplysningene, som inkluderer dine personlige opplysninger, ditt fulle beskrivelse, navn på foreldrene dine og din sysselsetting informasjon. Velg en ansvarlig part å bli kontaktet etter at programmet er ferdig med kroppen din. Denne personen vil bli kontaktet for å plukke opp dine kremerte rester.

Registrer din donor søknadsskjema i nærvær av to vitner eller en notarius publicus. Post, levere eller faks søknadsskjema til den skolen du valgte. Behold en kopi for dine personlige rekorder og en for de personlige rekorder av din juridiske representant, hvis du ønsker det.

Diskuter ditt valg å donere kroppen din til medisinsk vitenskap med dine nærmeste familiemedlemmer. Når du dør, vil de være ansvarlig for å kontakte medisinsk program for å tilrettelegge for kroppen å bli plukket opp. Familien din vil ikke være i stand til å bruke kroppen for begravelse visningene, og heller ikke vil de være i stand til å begrave eller kremere kroppen din.