Digidexo.com

Har Medicaid Betal for assistert-levende anlegg?

Har Medicaid Betal for assistert-levende anlegg?


Assistert-levende anlegg ideell tilby beboerne et rent, trygt og attraktivt miljø som oppfyller deres spesifikke behov til en rimelig pris. Medicaid kan hjelpe med noen av kostnadene forbundet med denne typen langsiktig omsorg. Anlegg, som beboerne i dem, variere sterkt. Mest tilby noen form for fritidsaktiviteter sammen med nødvendig bistand på grunn av alder eller uførhet. Andre kan ha et eget område for de med Alzheimers sykdom eller andre demensrelaterte spørsmål. Kjenn dine spesifikke behov og preferanser før du begynner å søke.

Definisjon

Assistert-levende anlegg, eller Alfs som de ofte kalles, kan være alt fra en beskjeden privat hjem i et boligområde til et luksuriøst multi-etasjers bygning i tilknytning til et kjøpesenter. Regler for disse anleggene varierer fra stat til stat. Noen assistert-levende anlegg er en del av et kompleks som inneholder alt fra selvstendig liv leiligheter til sykehjem som tilbyr dyktige omsorg og rehabiliteringstjenester. Det er vanligvis eldre og funksjonshemmede som opptar denne typen langsiktig omsorg ordning.

Kostnad

Fordi de varierer så mye i størrelse og type tjenester som tilbys, assistert-levende anlegg varierer også enormt i pris. En liten privat hjem med ingen tegn utenfor kan huse en omsorgsperson med noen pensjonister som ikke lenger lage mat, vaske eller gjøre vaskeri for seg selv og ikke ønsker å leve alene. Denne type omsorg kan koste mindre enn $ 10.000 i året. Langsiktig omsorg i et stort anlegg med sykepleiere i staben 24 timer i døgnet kan koste i overkant av $ 50 000 årlig. Gjennomsnittlig kostnad i USA er $ 1800 per måned, ifølge Department of Health and Human Services. (Priser pr november 2009.)

Betaling

Medicaid er en kombinert program mellom statlige og føderale myndigheter som hjelper eldre og folk som er funksjonshemmede håndtak kostnader for helsevesenet når de ikke har råd til å betale for det selv. Medicaid kan betale for noen av de helsetjenestene som tilbys i en Sykehjem anlegget. Medicare og Medicaid ikke betaler samlet for denne typen langsiktig omsorg. Noen helseforsikring og noen langsiktig omsorg forsikring ikke betale for noen av disse utgiftene. Beboeren eller hennes familie dekker det meste av kostnadene for assistert-levende anlegg. Sortering gjennom denne informasjonen, spesielt fordi det er så mange variabler, er ofte svært frustrerende for familier. Spør lege, advokat eller prest om han kan hjelpe.

Andre hensyn

The behov, inntekt og formue av beboeren vil avgjøre om Medicaid vil betale for eventuelle nødvendige tjenester i en assistert-levende anlegget. Spør sykehusets sosionom eller saksbehandler om hjelp hvis dette behovet oppstår under et sykehusopphold. Besøk omsorgsboliger i området for å finne ut hvilken som beste kan passe dine behov. Anlegget administrator eller sosionom, spesielt i et stort anlegg eller ett assosiert med et sykehjem, bør være i stand til å svare på spørsmål eller peke deg i riktig retning for å få svar i ditt område.

Velg klokt

Plassering, tjenester som tilbys, personlige preferanser, kostnader og type lisensiering er alle områder av bekymring når du velger en assistert-levende anlegg eller noen form for langsiktig omsorg bolig. Noen Alfs er lisensiert og bemannet slik at beboeren har aldri å forlate (med unntak av akutt sykehusbehandling), men kan eldes på plass med bistand uavhengig av fysisk tilstand. Hospice omsorg, om nødvendig, er ofte et alternativ i disse anleggene. Andre steder er bare for ambulerende beboere som trenger liten hjelp med dagliglivets aktiviteter (ADLS), for eksempel hygiene og måltider. Besøke flere fasiliteter og stille spørsmål. Kontakt din lokale langsiktig omsorg ombud (talsmann for beboere i sykehjem og omsorgsboliger) ved å ringe 1-800-677-1116 og gi dem din plassering. Spør om det er noen klager mot de fasiliteter som du vurderer. Kjenn dine alternativer før du foretar et valg.