Digidexo.com

Hvordan å rense kroppen for negativ energi

Hvordan å rense kroppen for negativ energi


Negativ energi kan føre til helseproblemer hvis du tillater det å ha et permanent hjem. Negativ energi kan være forårsaket av sykdom, dine egne negative tanker eller andres tanker. Noen negative følelser vare noen dager, andre kan vare livet ut fra dårlige opplevelser i barndommen eller sviktende relasjoner. Det er et par ting å huske på hvis du ønsker å rense kroppen for negativ energi.

Bruksanvisning

•  Børst av den negative energien fra kroppen din. Bokstavelig talt børsting av hodet, rygg og lemmer kan kvitt den negative energien som omgir kroppen din.

trekke på skuldrene et par ganger for å bli kvitt sinne og bitterhet. Disse negative tanker er sagt å sitte på toppen av skuldrene. Ved trakk dem, er du forårsaker den negative energien til å bevege seg bort fra kroppen din.

Dusj med et hav salt blanding å vaske bort dine bekymringer. Kombinere 2 ss. havsalt med en lik mengde olivenolje. Bland olje-saltblanding med en kopp med varmt vann. Påfør blandingen til hodet og kroppen i noen minutter i dusjen.

Trykk hendene mot en trebit å overføre den negative energien ut av kroppen din. Envision de negative tankene forlater kroppen din og går inn i planken.

Plasser begge hendene nær brystet og visualisere en ballong mellom dem. Blåse ballongen opp med alle dine negative energi. Slipp ballong fylt med dårlige tanker i luften. Som det flyter bort, ballong sprette og de negative energi oppløst.

Tips og advarsler

  • Noen av teknikkene kan gjøres ute, så den negative energien ikke forblir på dine eiendeler og finne veien tilbake til deg.
  • Du kan også legge til en kopp havsalt til et bad hvis du ikke liker å ta dusjer.
  • Visualisere et hvitt lys og omringe deg selv med det.
  • Be om du er en religiøs person.