Digidexo.com

Informasjon om en Herbal Behandling for Diabetes

Herbal medisiner har vært en del av behandling for tusenvis av år i tradisjonell kinesisk medisin for en rekke plager. Selv nå, er de samme urter som brukes i mange områder, blant annet til behandling av diabetes.

Bitter Grapefrukt

Gamle indiske medisin talsmenn bruker grønnsaker som bitre gresskar til å behandle diabetes. En spiseskje av denne juicen hver dag kan redusere nivået av blodsukker i urin og blod.

Diabeta

Diabeta er en urte kombinasjon av hepatoprotectives, antihyperlipidemics og antistress. Selv om det er en ansett som en urte behandling, resept fra lege er nødvendig.

Hvitløk og løk

Folk som bruker hvitløk og løk i sitt daglige kosthold generelt finne at det er en betydelig reduksjon i blodsukkernivået.

Mulberry og Olive Leaves

En spiseskje tørket og pulverisert morbær og oliven later drukket i et glass vann en gang om dagen kan hjelpe med type 2 diabetes.

Bukkehornkløver

Ti gram Bukkehornkløver frø bør være gjennomvåt overnatting i vann. Drikk vann og tygge frøene først i morgen på tom mage. Denne urte behandling hjelper med å kontrollere type 1 og type 2 diabetes.