Digidexo.com

High Blood Sugar Range

For å finne ut om du har høyt blodsukker, vil blodet ditt bli testet og sjekket for å se om det "innenfor rekkevidde." Rekkevidden avhenger av hvilken type test du tar, og hvis du faster. Les videre for å lære mer om høyt blodsukker klasser.

High Blood Sugar Range: Fasting

Hvis du faster og har ikke spist i en lengre periode før testen, bør blodsukkeret området være innenfor 60 til 100 mg / dl. Alt over 100 mg / dl, mens fasting motsatte anses å være høyt blodsukker rekkevidde.

High Blood Sugar Range: Non-Fasting

Hvis du har spist før en blodsukker test, ville normalområdet være innenfor 90 til 120 mg / dl. Alt over 126 mg / dl, selv om du bare spiste, ville bli betraktet som høy. En test umiddelbart etter spising er ikke anbefalt.

Høyt blodsukker Område: Diabetikere

Fordi diabetikere har problemer bearbeiding av sukker, kan deres høyt blodsukker området være mer over normen enn en ikke-diabetisk. En diabetiker bør snakke med legen sin for å få konkrete mål om å holde under et høyt blodsukker rekkevidde.

Høyt blodsukker Område: Barn

Barn som regelmessig teste på eller nær grensen for høyt blodsukker serien er en større risiko for diabetes enn sine voksne kolleger. Med mindre de lider av type I diabetes, bør kroppen lett behandle sukker og holde dem godt under den øvre enden av den normale blodsukker område.

Expert Insight

Ifølge Edward S. Horton, MD, professor i medisin ved Harvard Medical School: "... Hvis blodsukkeret blir opp over 180 til 200, så er det overskrider kapasiteten til nyrene å reabsorb glukose, og vi begynner å søle glukose i urinen. Og hvis det blir helt opp høye, opp i eller til og med 400s 500s, kan det være forbundet med noen endring i mental funksjon. "