Digidexo.com

Hva du skal ta for en tannpine smerte

Tannverk smerter forårsaker alvorlig ubehag og kan forstyrre en persons evne til å fokusere på noe annet enn smerten. Det er naturlig og medisinske alternativer for å lindre tannpine smerte. Smerter som fortsetter i flere dager, eller er ledsaget av feber og / eller pustevansker må behandles av en tannlege umiddelbart. Enkle løsninger for å takle og behandle smerte som ikke er alvorlig er tilgjengelig.

Rengjøring

Gum sårhet er til tider forveksles med tannpine smerte, og kan være forårsaket av avleiret matpartikler i kantene på tannkjøttet. Børst godt hvis du opplever tann og tannkjøtt smerter, og følger med en grundig tanntråd. Hvis matrester blir løsnet og smertene begynner å avta raskt, er problemet mest sannsynlig utbedret. Gjør et saltvannsmunnvann ved å blande 8 oz. vann med 2 ss. av salt, swish den rundt munnen og spytte det ut før glasset er ferdig. Dette bidrar til å lette gjenværende sårhet.

Medisin

Paracetamol (Paracet) og ibuprofen (Advil) kan kjedelig verke av en skade tann. Aktuelt pastaer og geleer som Ambesol og Orajel også bidra til å lindre smerte. Disse medikamentene inneholder benzokain, som fungerer som en antiseptisk og lammende agent. Hvis et besøk til tannlegen avslører en abscess eller infeksjon, vil antibiotika være foreskrevet for å bekjempe infeksjonen, som igjen skal avlaste og til slutt eliminere smerte.

Naturlig rettsmidler

Naturlig rettsmidler kan brukes sammen med medisiner for å lindre tannpine smerte. Legg noen tørkede fedd i munnen og tygge dem, og deretter plassere de tygget nellik mellom verkende tann og innsiden av leppen; la stå i 30 minutter for smertelindring. Øke inntaket av kalsium og magnesium gjennom kosttilskudd når tann smerter først begynner er også effektive. Et annet naturlig middel er den masserer av ulike trykkpunkter på kroppen, spesielt i hånden.