Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på Lexapro

Med fedme en amerikansk epidemi og flere folk nå på antidepressiva (som Lexapro) enn noen gang før, noen mennesker finner seg lurer på om det er en sammenheng mellom de to statistikkene. Det synes sikkert at depresjon og fedme kan dele noen felles interesser, særlig i de områdene av apati og en nonchalant holdning til ens kosthold. Med bare en liten endring i deres daglige rutine, imidlertid, og noen aktive viljestyrke ved middagsbordet, kan Lexapro brukere finner miste vekt en mindre skremmende utfordring enn de en gang trodde.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lege før du begynner på et treningsprogram. Mens folk flest er plass nok til å begynne mild til moderat trening uten konsultasjon, kan leger være oppmerksomme på noen alvorlige problemer i god tid før de blir tydelig for pasienten.

Usedvanlig overvektige personer, eller de med tidligere medisinske problemer, er mest utsatt for uventede problemer når du tar fatt på treningsprogrammer, særlig ettersom programmet blir mer intense. Uforutsette komplikasjoner kan unngås ved å jobbe tett med legen din mens miste vekt, så sørg for å ha legen din buy-in før du får startet.

Utvikle en detaljert diett og mosjon plan. Til tross for hva kjepphest dietter og trening crazes kan tiden være populær, er den mest effektive måten å gå ned i vekt i nesten alle tilfeller via en rutine livsstil med sunt kosthold og moderat til kraftig trening. Ved å utvikle en detaljert kosthold og å holde en skriftlig "sjekkliste" av det daglige forbruket med deg til enhver tid, kan du hjelpe pinne til dine planer og ikke overindulge. Det samme gjelder med trening, så planlegge tid med deg selv for en treningsøkt (og faktisk utfører øvelsen planer) vil bidra til å sikre din vekt-tap suksess.

Du må ikke avvike fra den Lexapro resept, uansett hvor bra du føler deg. Lexapro, som mange andre antidepressiva virker ved å blokkere reopptak og oppløsning av kroppen av den kjemiske seratonin, et naturlig forekommende stoff som regulerer alt fra søvn til aggresjon. Ettersom mer seratonin beholdes i kroppen din, den kjemiske hjelper selv ut og regulere humøret; siden det hjelper også lindre apati, fortsetter din foreskrevet dosering av Lexapro og holde opp dine seratonin nivåene vil faktisk gjøre deg mer tilbøyelig til å utøve.

Når du begynner å trene og øke din eksponering mot både streng fysisk aktivitet og sollys, vil kroppen naturlig begynne å produsere større mengder seratonin. Etter flere måneder med rutinemessig øvelse, kan du ta kontakt med legen din om å bli faset ut Cipralex. Uansett hvor god du føler, men aldri slutte å ta antidepressiva uten først å rådføre deg med legen din.

Få støtte mens du prøver å gå ned i vekt. Det finnes en rekke nettsteder som tilbyr støtte til alle som prøver å gå ned i vekt, og mange av disse nettstedene er gratis eller tilgjengelig til en nominell pris. (Se Resources.) En enkel blogg detaljering din fremgang og milepæler kan også være effektivt, spesielt når deles med nære venner og medisinsk faglig. Kunnskapen om at du blir holdt til noe offentlige forventninger kan hjelpe deg å opprettholde din motivasjon, noe som fører til et mer effektivt program.

Fortsett kosthold og mosjon rutine til du når ønsket vekt, og deretter opprettholde den vekten ved å justere ditt treningsprogram. Mens du taper vekt, vil du ønsker å utøve grundig og ofte. Når du når målet ditt i vekt, men kan du være i stand til å redusere treningsaktivitet og opprettholde en sunn vekt ved å motstå kosttilskudd fristelser og opprettholde et moderat aktivitetsnivå. Hvis vekten begynner å svinge oppover, trene mer intenst å gjenvinne din idealvekt og form.

Hint

  • Mange mennesker opplever "platåer", eller lange perioder med lite eller ingen framgang, mens miste vekt. Disse platåene er normalt, og bør ikke føre til at du mister fokus på din vekt-tap mål. Husk å fortsette å ta din Lexapro på foreskrevet skjema; Ettersom legemidlet regulerer mengden av seratonin (som bekjemper apati) i kroppen din, kan det faktisk øke din vilje og evne til å utøve.
  • Antidepressive legemidler som Cipralex har vært forbundet med selvmordstanker. Hvis du opplever noen slike tanker mens du tar dette stoffet, må du kontakte lege umiddelbart.