Digidexo.com

Hvordan forbedre Balance & Propriosepsjon Etter en Stroke

Restitusjon etter et hjerneslag kan mangefasetterte. Selv når du arbeider med balanse og propriosepsjon utfordringer etter et hjerneslag, kan en del av problemet inkludere en kombinasjon av synsskarphet, bevegelse og plassering av lemmer, eller balanse sensorer plassert innenfor det indre øret. I noen tilfeller kan visse funksjoner som har falt som et resultat av slaget trenger å bli kompensert ved å plassere mer fokus på andre funksjoner av balanse.

Bruksanvisning

Balanse og Propriosepsjon for slagpasienter

En øvelse i et basseng. Vannterapi kan være en fin måte å bidra til å bygge styrke og balanse etter et slag. På grunn av de vektløs kvaliteter for å bli nedsenket i vann, kan dette være en god begynnelse skritt for mange slagpasienter. Øv med en profesjonell og så lenge du er klarert av en lege, bør du vurdere å også utnytte vannlevende aerobic klasser for å bidra til å bygge balanse.

Sitt i en stol. Øv lent mot den ene eller den andre, og løfting og senking lemmer. Selv om dette kan være utfordrende for noen slagpasienter, så ta kontakt med en profesjonell til å analysere ditt utgangspunkt før behandlingen starter. Øv funksjonelle oppgaver som å plukke opp gjenstander fra gulvet mens du sitter.

Stå på begge føttene. Hvis det er nødvendig, grip tak i en benkeplate eller jernbane mens du flytter vekten mellom hver fot. Øv funksjonelle oppgaver som å plukke opp retter fra et skap eller plukke opp gjenstander fra bakken.

Praksis står på ett ben. Lukk øynene, som tar bort den visuelle funksjon av balanse og bidrar til å bygge de andre funksjonene som er avhengige av informasjon fra dine lemmer eller følelse av balanse i det indre øret. Plukk opp små gjenstander fra bakken mens bare bærer vekten på ett ben.

Stå på et håndkle som er brettet opp. Dette reduserer stabiliteten får deg til å jobbe hardere for å bygge mer avanserte balanserings evner. Gjenta de samme aktivitetene som er nevnt i trinn 3 mens du står på håndkleet. Vær sikker på at du arbeider balanse funksjoner mens du står på hver fot.

Utfør enkelt leg squats. Dette er en mer avansert balanse aktivitet der du plukker opp ett ben og suspendere den i luften mens du står og sitte på huk ned med vektbærende ben. Praktisere denne øvelsen med den suspenderte beinet foran, ved siden av og bak deg.

Øv Tai Chi. Når du har fått nok balanse og kontroll, og har blitt klarert av lege eller fysioterapeut, delta i Tai Chi er en fin måte å fortsette å forbedre balanse, tone musklene og oppnå større mental helse.