Digidexo.com

Ernæringsfysiolog Karriere

Ernæringsfysiolog Karriere

Oversikt
Ernæringseksperter arbeide for å fremme og fremme forståelse for at maten menneskene spiser har ulike diett komponenter. Ernæringsfysiolog ansvaret til sine kunder er å fremme en sunn balanse mellom deres ernæringsmessige behov og sunne matvaner. Det er mange ernæringsfysiolog karrierer tilgjengelig, fra kliniske ernæringsfysiologer, til samfunnet og folkehelsen ernæringsfysiologer, men alle ernæringseksperter har et sentralt mål, for å fremme god helse gjennom et sunt valg av dietter.

Hva er en ernæringsfysiolog?

En ernæringsfysiolog er en individuell trent og utdannet innen forberedelse og utforming av spesielle måltider for alle som krever hennes tjenester. Ernæringseksperter generelt arbeid på sykehus eller sykehjem, eller for enkeltpersoner som er villige til å betale dem for deres tjenester. Ernæringsfysiologer kan også hjelpe pasienter i andre enn ernæring områder. For eksempel kan de hjelpe pasienter med spesielle behov, spesielt i områder med vekttap eller gevinst.

Dieticians

Kliniske ernæringsfysiologer er anerkjent av nasjonale organer for deres kvalifikasjoner og ferdigheter. Kliniske ernæringsfysiologer er trent i minst fire år på høyskole eller universitet. De gjelder vitenskapen om mat ernæring for å utdanne utdanne folk, så vel som i matlaging. Sammenlignet med ernæringsfysiologer, kliniske ernæringsfysiologer motta overlegen faglig forberedelse. Både kliniske ernæringsfysiologer og ernæringsfysiologer planlegge og gjennomføre mat ernæring programmer. Kliniske ernæringsfysiologer kjøre, administrere og overvåke mat service systemer på steder som skoler og sykehus, og de prøver å fremme gode matvaner.

.

Kliniske Ernæringsfysiologer

Kliniske ernæringsfysiologer jobber i medisinsk vitenskap felt og innstillinger. Deres arbeid handler om sammenhengen mellom kosthold og sykdom. De strever for å generere kosttilskudd alternativer og behandling for sykdommer. Kliniske ernæringsfysiologer jobber i sykehus og andre helseinstitusjoner. Noe arbeid på laboratorier og forskningssentre. En klinisk ernærings kan konsentrere seg om spesielle sykdommer slik som diabetes, Alzheimers eller kreft. De kan også fokusere på diett komponenter slik som fettsyrer eller karotenoider

Fellesskapet og folkehelse Ernæringsfysiolog

Fellesskap og folkehelse ernæringsfysiologer konsentrere seg om planlegging og gjennomføring av politikk knyttet til mat samt ernæring ledelse. De kan benyttes på helsestasjoner og sykehus. De kan for eksempel fokusere på offentlige helsetjenester problemer og programmer som hvordan å forebygge fedme. Public Health Ernæringsfysiologer kan bruke massekommunikasjon til å levere sine meldinger til målrettet publikum.

Fitness Ernæringsfysiolog

Trenings ernæringsfysiologer fokusere sitt arbeid på sunne mat kombinasjoner for idrettsutøvere som kan forbedre utøvernes prestasjoner. Treningsernæringseksperter mener det er en rolle som sunn mat og ernæring play for å forbedre og maksimere en idrettsutøvers prestasjoner. De kan fungere for personer på jakt etter sunn mat alternativer som kan gjøre dem i stand til å komme i form og holde seg i form. Trenings ernæringsfysiologer kan hjelpe sine klienter i mat og ernæring vurdering for å møte deres ernæringsmessige behov fra dag til dag.