Digidexo.com

Hvordan Test for Shin splinter

Hvordan Test for Shin splinter


Mange løpere og utøvere oppleve shin splinter løpet av sin karriere, og smerten kan være ødeleggende dersom behandling ikke er søkt. I tillegg til å hvile og symptomlindring, kan det hende du trenger å se en lege for å utelukke walking ubalanser og mekaniske problemer som kan føre til shin splinter. Selv om det er ingen definitive test for tilstanden, kan leger vanligvis diagnostisere shin splinter etter å ha gjennom din helse historie og undersøker beinet.

Bruksanvisning

•  Gi din helse utøveren med en medisinsk historie. Han vil trenge detaljert informasjon om dine foretrukne sport, trening frekvens og treningsintensitet. Han vil også be om tidspunktet for din smerte. Oppstår det mens du trener, mens du er i ro eller begge deler? Shin splint smerter blusser som regel når du begynner en aktivitet som gåing eller løping. Smerte kan reduseres når du fortsetter aktiviteten, men som shin splinter forverres, vil du sannsynligvis føle det gjennom hele treningen. Smerte er ofte redusert med hvile, men det kan blusse igjen når du står etter lange perioder med immobilitet.

Diskuter spesifikke symptomer med legen din. Hvis du har en medial shin splint, presenterer smerter på innsiden av tibia (skinnebenet). Pasienter med fremre shin splinter vanligvis har ubehag på utsiden forsiden av leggen. Hvis smertene dine stammer på kne eller er på baksiden av leggen på leggmuskelen, er det lite sannsynlig at du har shin splinter.

Ha beinet undersøkt grundig av legen din. Hun vil presse på leggen for å finne ut om smerten kommer fra muskler og bindevev, eller tibia selv. Det er viktig å huske at shin splinter påvirker muskler og sener. Hvis smertene kommer fra på skinnleggen, kanskje du har en stress brudd eller periostitis (betennelse av membranen omsluttende et bein), i stedet.

Gjennomgå radiologi tester som røntgen, CT eller MRI til å utelukke stress frakturer eller kompartmentsyndrom. Begge disse forholdene kan etterligne shin splinter hos noen pasienter.

Følg utøvernes instruksjoner for shin splint omsorg. Ta en pause fra treningen, is og heve beinet og ta over-the-counter anti-inflammatoriske for akutte smerter symptomer. Selv om du kanskje nøle med å endre ditt treningsprogram, løping og gåing vil forverre dine shin splinter. Hvis du er villig til å ta en fitness hiatus, mener en lav innvirkning aktivitet som svømming, inntil dine shin symptomene bedres.

Har utøveren undersøke mekanikerne på gåing, løping og stående. Han kan anbefale spesialitet atletisk sko, innstikk eller foreskrevet orthotics for å hindre fremtidige shin splint problemer.