Digidexo.com

Hvordan Komponer et brev til min tilstand Representanter for å få hjelp med My Medicaid Forsikring

Hvordan Komponer et brev til min tilstand Representanter for å få hjelp med My Medicaid Forsikring


Mange statlige myndigheter har tiltak for å hjelpe innbyggerne når det gjelder å søke om Medicare og Medicaid assistanse. For eksempel, har South Carolina løytnant guvernørens kontor et Office on Aging som gjør at folk som trenger hjelp til å skrive, ringe eller e-post for å få hjelp. Enten du skriver statens guvernør, senatorer eller representanter, levere riktig informasjon for å få gode resultater.

Bruksanvisning

•  Samle inn informasjonen. Du vil bli pålagt å levere bevis på din inntekt eller mangel på inntekt, hvor mye penger er i kontroll-eller sparekontoer, den årlige kostnaden for helsesektoren (inkludert dagens reseptbelagte kostnader) og personlig informasjon, som personnummer og hjemmeadresse.

Bruke Microsoft Word eller et annet tekstbehandlingsprogram, velger du en profesjonell mal der å skrive brevet. Brevet bør inkludere postadressen på topp, dato og adressen din tilstand representant.

Skriv brevet, adressering det til hver stat representant ved navn. Vær så profesjonell og så konsis som mulig. I ett avsnitt, forklare hvorfor du ber om hjelp (kanskje du allerede har blitt nektet for Medicaid) og inneholde opplysninger om din situasjon, inkludert hvor mye inntekt er for tiden tilgjengelig for deg. Hvis du trenger midler til helsetjenester, forklare helsesektoren behov i detalj. I den avsluttende ledd, inneholde en erklæring la representant din vet at du er villig til å sende kopier av dine kontoutskrifter og legeregninger på forespørsel for å støtte ditt behov. Ikke send denne informasjonen med mindre det er forespurt. Til slutt, takk din representant for sin tid og omtanke, og inkludere telefonnummer i tilfelle mer informasjon er nødvendig.

Send brevet ditt. De fleste statlige representanter har nettsteder som inneholder kontaktinformasjon.