Digidexo.com

Free Online Hjelp for depresjon

Mange mennesker lider av depresjon, men ikke får behandling på grunn av kostnadene, eller fordi de er for flau til å søke hjelp. Det er alltid bedre å søke profesjonell behandling hvis depresjon er i konflikt med din evne til å fungere. Men det er gratis online hjelp tilgjengelig for å gjøre det lettere å takle før du er i stand til å se en profesjonell.

Selv Assessment

Mens en online vurdering ikke kan gi en diagnose av depresjon, kan det gi deg og ideen om du kan forsøke å håndtere dine humør problemer selv, eller om du virkelig bør søke profesjonell hjelp umiddelbart. The Mayo Clinic har en utmerket selvvurderingsverktøy på deres hjemmeside. Hvis egenvurdering indikerer alvorlig depresjon eller om du har noen tanker om å skade deg selv, søke hjelp umiddelbart fra en selvmordsforebyggende hotline eller fra ditt lokale sykehus.

Online Øvelser

Hvis du har funnet ut at du kan håndtere din ned humør, i det minste for tiden, kan online øvelser hjelpe deg å takle og utvikle strategier for å lette din ned stemningen noe. New Day Rådgiving tilbyr et gratis online kurs om depresjon designet av en lisensiert psykoterapeut. En annen nettbasert verktøy, MoodGYM er et interaktivt program som er laget av Senter for Mental Health Research ved Australian National University, og er fokusert på kognitive atferds behandlingsmetoder.

Online Chat rom

Noen ganger hjelper det å diskutere dine følelser med andre som er i lignende omstendigheter. Online depresjon støtte samtaler operere mye som i-person støttegrupper eller gruppeterapi. Det er chatterom viet til ulike områder av stemningslidelser, som panikkanfall og anger management, så vel som de som fokuserer på generell depresjon støtte.