Digidexo.com

Hva er behandlingen for Lobular kreft?

Lobær kreft, en type av brystkreft, er funnet i 15 til 20 prosent av brystkreftpasienter. Lobular kreft begynner i melkekjertlene i brystene. Lobular kreft kan være vanskelig å oppdage på grunn av sin plassering i brystet; derimot, kan selv store svulster i lobular kjertlene fjernes med gode resultater. Ifølge Mayo Clinic, betyr lobular kreft vanligvis ikke danner en tydelig klump i brystet, men mer av en fylde eller fortykkelse av området. Behandling for lobær brystkreft varierer i henhold til plasseringen av kreft og størrelse av tumoren.

Kirurgi

Kirurgi er den vanligste behandlingen for lobular kreft. For små svulster, er en lumpectomy gjort for å fjerne svulsten og spare brystet. Hvis svulsten er stor, og du ikke vil at hele brystet fjernet, kjemoterapi før operasjonen kunne krympe svulsten, slik at kirurgen å fjerne svulsten og lagre ditt bryst. Under brystkreft kirurgi, vil legen din sjekke lymfeknutene under armen for kreft; hvis kreften har spredd seg fra brystet til lymfeknutene, vil legen informere deg etter operasjonen.

Kjemoterapi

Kjemoterapi kan anbefales før operasjonen for store svulster. Krymper svulsten hjelper legene fjerne svulsten mens forårsaker mindre skade på omliggende vev. Kjemoterapi er ofte foreskrevet etter operasjonen for å ødelegge eventuelle useriøse kreftceller. Normalt 4-8 behandlinger av kjemoterapi spenner over 3 til 6 måneder er foreskrevet.

Stråling

Etter små lobular kreftsvulster er fjernet, er strålebehandling foreskrevet. Stråling dreper eventuelle kreftceller igjen i bryst og underarm vev. Stråling forebygger kreft fra forming i samme området igjen. Stråling er gjort etter kjemoterapi hvis legen din er forskrivning begge. Stråling er gjort over en 6-ukers periode, og du kan få opp til 30 behandlinger i løpet av denne perioden.

Ufrivillig barnløshet

I enkelte typer av lobær kreft, blir hormon-blokkerende terapi som vanligvis brukes. Den lobular svulst er testet for østrogenreseptorer. Østrogen, et hormon, har blitt funnet å foreta noen typer av brystkreft vokse. Ved å blokkere østrogen og andre hormoner i kroppen, kunne hormon-blokkerende terapi stoppe veksten av en tumor eller andre kreftceller igjen etter kirurgi.

Naturlig behandling alternativer

Konvensjonelle behandlinger som kirurgi, cellegift og strålebehandling i kombinasjon med holistiske behandlinger kan hjelpe deg å føle deg bedre, fremme helbredelse og forbedre utfallet. Vitaminer, mineraler og urter kan være en del av enhver brystkreft behandling plan, men fortell dine leger hvilke du tar. Curcumin, som finnes i gurkemeie, kan anvendes for å behandle betennelse i kroppen forårsaket av kjemoterapi og stråling. Curcumin har redusert brystkrefttumorvekst i dyrestudier. Ifølge Dr. Robert Newman, professor i eksperimentell therapeutics ved MD Anderson Cancer Center og Dr. Keith Block, Block Center for Integrative Treatment i Chicago, kan antioksidanter faktisk øke overlevelse, hjelpe svulster responderer på behandling, redusere bivirkninger av bryst kreft behandlinger og hjelpe deg å fullføre behandlingen følelsen bedre. Den beste kilden til antioksidanter er ferske økologiske frukt og grønnsaker. Under kjemoterapi og stråling, leveren og nyrene må jobbe overtid for å behandle alle kjemikalier inn i kroppen din. Endre kosthold for å inkludere økologisk frukt, grønnsaker og flere mørke grønne blader vil hjelpe avgifte kroppen din slik at leveren og nyrene ikke trenger å jobbe så hardt.