Digidexo.com

Hvordan spise et sunt kosthold og spar penger

Hvordan spise et sunt kosthold og spar penger


Spise og opprettholde et sunt kosthold er viktig hvis du ønsker å leve et kvalitet livsstil og holde sykdommer i sjakk - men det kan være kostbart å kjøpe matvarer og produkter fra økologiske eller spesialitet butikker. Det er derfor så mange av oss i disse vanskelige økonomiske tider finner oss at det går vår helse og kosthold ved å spise billigere kvalitet og "junk" mat. Denne artikkelen vil gi noen tips om å holde et sunt kosthold og å spare penger på et begrenset budsjett.

Hvordan spise et sunt kosthold og spar penger

En butikk på lokale bønder markeder eller familiedagligvarebutikker hvor produktene kan koste mindre enn de større kjeden supermarkeder. Vanligvis vil de ha redusert prisene på enkelte råvarer eller produkter som ikke har solgt, og de ønsker å bevege seg raskt. Spør butikksjefen om de har visse dager da produktene kan gå på salg.

Kjøp generisk navn merkevare multivitaminer, kosttilskudd og over-the-counter medisiner som aspirin, hoste medisin og influensa medisiner. De fungerer på samme måte som merkenavnet produkter, men vanligvis koster mindre.

Shop på budsjettet lavprisbutikker. For eksempel, dollar butikker lager generiske over-the-counter vitaminer, kosttilskudd og medisiner på mindre enn en fjerdedel av prisen du betaler på drugstores. Mange tilbyr også frisk frukt og grønnsaker som koster en brøkdel av hva du betaler på et supermarked.

Kjøp bulk emballasje. Kjøpe produkter i bulk på engros klubber som COSTCO vil hjelpe deg å redusere dine dagligvarehandel regninger fordi du slipper å betale for den ekstra bekostning av markedsføring og emballasje enkeltelementer.

Cook måltider i store mengder og dele inn i separate deler, deretter fryse for arbeid lunsjer eller måltider på et senere tidspunkt. Pastaretter er flott for matlaging i bulk og dele inn i mindre porsjoner.

Planlegg en ukentlig og månedlig menyen og lag en liste over elementer som du vil trenge. Estimere kostnadene og gjøre en ukentlig budsjett for å se hvor du kan foreta justeringer eller endre menyen for å passe budsjettet - uten at det går din diett eller helse.

Skjær ut kuponger fra magasiner og aviser for å bidra til å redusere dagligvare kostnader. Bli med dagligvare klubber eller belønninger programmer å få i butikken rabatter. De fleste av de beste kjeden supermarkeder tilbyr rabatt eller belønninger programmer, men du må bli med i klubben, eller bli medlem før du kan kvalifisere.

Hint

  • Hold en daglig logg over dine utgifter og elementene som du kjøper, slik at du kan ha en historie med dine forbruksvaner og matvaner. Observere og se hvordan det påvirker din spising og din helse. Hvis det er en negativ effekt, så du bør finne måter å endre det.
  • Bo sunt og spise et sunt kosthold innebærer vanligvis mer enn én person - vanligvis familiemedlemmer, venner og kolleger er en del av livet ditt - så ta dem med i planen, fordi jo mer støtte du kan få fra hverandre - jo bedre sjansene for å stå løpet ut og opprettholde den sunne livsstilen.
  • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller helsepersonell.