Digidexo.com

Naturlige urter for smerte i knærne

Naturlige urter for smerte i knærne


Knærne støtter den øvre kroppens hele vekt, samtidig som bøynings- og som roterer ved skjøten. Smerter i knærne kan være forårsaket av en mild eller alvorlig fysisk skade på kneet eller en medisinsk tilstand som for eksempel leddgikt. Naturlige urter kan gi en viss lindring uten skadelige bivirkninger.

Comfrey og Mjødurt

Både comfrey (Valurt) og mjødurt (Filipendula ulmaria) har anti-inflammatorisk egenskaper som kan berolige knesmerter. Begge kan tas som en te for kneet smertelindring, og comfrey kan brukes direkte til kneet som en urte bandasje. Comfrey hjelper å gjenoppbygge bein og brusk ved å stimulere deres cellevekst.

Marigold

Ringblomst (Calendula officinalis) har anti-inflammatorisk egenskaper, og det kan brukes som en varm urte pakke på knærne. Marigold tas som en te hver time kan også gi smertelindring.

Indiske Urter

Indiske urter for knesmerter inkluderer Visatinduka vati, Simhananda guggulu, Hingulesvara rasa, Yogaraja guggulu og Eranda Paka. Disse urtene er utarbeidet som en te for knesmerter.

Varme Urte Limer

Helse Veiledning antyder at varme pastaer av enten en blanding som inneholder Rasna og Sandal, eller en melkebasert lim som inneholder gurkemeie kan brukes på knærne som en aktuell behandling.

Flere Urter

Andre urter for smerter i knærne inkluderer ingefær, aloe vera, kattens klo, biskopens luke, djevelens klo, cayenne, kål og boswellia.