Digidexo.com

Hvordan Naturligvis Balanse hormoner hos kvinner

Mange kvinner finner seg opplever en rekke helseproblemer, og ønsker å finne ut hvordan man skal håndtere disse problemene. Noen ganger, er en hormonell ubalanse som forårsaker noen av problemene. Denne artikkelen vil utforske hvordan å naturlig balansere hormoner hos kvinner.

Hvordan Naturligvis Balanse hormoner hos kvinner

•  Vurdere tilstanden din for å se om du kan ha en hormonell ubalanse. Ledetråder til denne ubalansen vil inkludere uregelmessig perioder og alvorlige PMS, følelsen trist eller deprimert, hyppige utbrudd av diaré, tap av energi, og føler seg overveldet. Det er en selv quiz om hormonell helse, på nettsiden oppført i ressursene. Dette kan gi deg en idé om at hormoner kan være ute av sync.

•  Gå til legen din, hvis du tror du kan ha et hormon ubalanse, spesielt etter å ta quizen, eller ha noen av symptomene ovenfor. Legen vil kunne gi deg tester for å finne ut hormonnivået. Dette er også viktig fordi det kan være noe annet mer alvorlig galt med deg, som trenger diagnose.

Fortell legen du ønsker å re-balansere dine hormoner naturlig. På denne måten kan du unngå hormonbehandling. Legen kan gi deg andre anbefalingene samt overvåke utviklingen ved å re-sjekke hormonnivået med jevne mellomrom.

Finn måter å redusere stress og slappe av. Stress er en viktig faktor å forstyrre den naturlige hormon sykluser av kvinner. Du kan bidra til å balansere dine hormoner naturlig ved å finne ut hvordan å ikke la ting bry deg, og å bare slappe av etter en dag med hardt arbeid. Ta en mental ferie nå og da, eller dra på ferie et sted å slappe av. Få nok søvn hver natt. Du i utgangspunktet ønsker å finne måter for hvile og avslapning å være en del av den vanlige uken.

Exercise. Starte et treningsprogram, og hold deg til den. Hvis du ikke har mye tid, gjør det noe enkelt. For eksempel kan du begynne å gå en mil etter jobb tre kvelder per uke. Kom opp med noe du kan gjøre hver uke på en konsistent basis, slik at kroppen kan justere hormonbalansen og holde balansen stødig.

Bruk mat å balansere dine hormoner naturlig. Du ønsker å spise minst fem porsjoner med frisk frukt og grønnsaker daglig, inkludert bladgrønnsaker, bær og sitrusfrukter. Spis hele korn, frø og nøtter og fisk som laks eller tunfisk. For mer informasjon om bestemte matvarer for å innlemme i kostholdet ditt, kan du se nettsiden oppført i ressursene.

Ta naturlige kosttilskudd. Disse bør omfatte tilskudd av vitaminer og mineraler og essensielle fettsyrer.

Hint

  • Ofte kan hormonbalansen egentlig være om å ta vare på deg selv. Hvis du får nok mosjon, hvile ordentlig, spise godt, og redusere nivåer av stress, kan du naturligvis balansere dine hormoner.
  • Du ønsker å være sikker på å gå til legen din slik at du kan utelukke alvorlige problemer, som for eksempel diabetes eller Alzheimers.