Digidexo.com

Hvordan man kan sammenligne Smoothie ernæring etiketter

Sammenligning av lignende produkter er alltid en utfordrende aspekt ved å kontrollere din næringsinntak. Mens et par av ulike smoothies kan se og smake generelt identiske, deres næringsinnhold ofte varierer mye, noe som gjør det forsvarlig at du skal sammenligne ernæringsmessige etiketter for å finne det produktet som er bedre egnet for dine spesielle mål. Du generelt bør unngå produkter som er lastet med kunstige smaker og andre menneskeskapte ingredienser, velge det produktet som ser ut til å være mer naturlig.

Bruksanvisning

Merk Sammenligninger

En sammenligning ingrediens lister for å finne produktet som inneholder de minst kunstige ingredienser. Husk at når du leser en ingrediens listen, elementer som er oppført først er mest utbredt i det aktuelle bra. Derfor se etter smoothie som inneholder gjenkjennelige ingredienser som frukt og bær først, og unngå elementene fylt med unpronounceable kunstige ingredienser.

Sammenlign fettinnhold i de to produktene, vier oppmerksomhet til de mengder av både mettet og trans fett i hvert element. En smoothie bør inneholde minimal fett i beste fall, som det først og fremst består av frukt og andre sunne ingredienser. Så vær skeptisk til smoothie produkt som inneholder noen mengder mettet eller transfett. Når du er i tvil, velg elementet med mindre beløp.

Sammenlign proteininnhold for å finne ut hvilke inneholder et høyere beløp. Ifølge en studie publisert i mai 2008 American Journal of Clinical Nutrition, mat som inneholder mer protein økning dieter satiety (følelsen av fylde). Derfor velger smoothie med høyere proteininnhold for å bli fornøyd lenger.

Sammenlign karbohydrater og spesielt sukkerinnhold. Selv om noen sukker er å forvente som smoothies er hovedsakelig laget av frukt, og frukt inneholder sukker fruktose, unngå smoothies med et høyere beløp av sukker fra kunstige kilder som druesukker, mais sirup eller høy fruktose mais sirup. Holde det samlede inntaket av unaturlig sukker som disse lavt for å hindre en topp i blodsukkeret og en resulterende krasj senere i løpet av dagen.