Digidexo.com

Om Prepackaged Vekttap Meals

Om Prepackaged Vekttap Meals


Prepackaged vekttap måltider høres ut som en perfekt løsning for de som ønsker å gå ned i vekt. Det er no muss, ikke noe styr, og du trenger ikke å stadig bekymre seg om fett og kalorier du setter i kroppen din. Men hvordan disse vekttap måltider faktisk fungerer, og de er faktisk effektive? En nærmere titt er nødvendig for å avgjøre om prepackaged vekttap måltider er det riktige valget for deg.

Overvåking kaloriinntak

Noen prepackaged vekttap måltider bare søke å begrense kaloriinntaket ved å tilby deg måltider på en dag som legger opp til et beløp som vil føre til vekttap, vanligvis mellom 1200 og 1500 kalorier per dag. Avhengig av merke av vekttap måltid, kan det være pro og con; vil du miste vekt ved å rett og slett ikke å spise så mye, men du kan også finne deg selv sulten og fristet til å fjerne seg fra måltidet plan. Den beste måten å bekjempe dette på er å spise fem små måltider i en dag for å holde deg konstant full og mindre sannsynlighet for å jukse. Også velge en prepackaged vekttap måltid plan som gir rikelig med protein og fiber, noe som tar lengre tid å bryte ned og holde deg fyldigere lenger.

Balansering Meals

En annen form for prepackaged vekttap måltider søke å balansere maten du spiser for å oppnå optimale resultater. Disse måltidene, som Bistro MD og Dinewise, har den foreslåtte mengde protein, karbohydrater og sunt fett som gjør det lettere for kroppen å gå ned i vekt. Den rette balansen av matvarer kan hjelpe kroppen forbrenne fett, i stedet for bare sukker og karbohydrater, muligens noe som betyr raskere vekttap.

Navn Brand Diet Måltider

Mange forhåndsdefinerte vekttap måltider er ment å bli brukt i forbindelse med en hel vekttap diett. For eksempel kan du velge å følge South Beach Diet, og gjøre det ved hjelp av sin prepackaged måltider slik at du ikke trenger å stadig telle karbohydrater. Eller du kan prøve et måltid plan som Nutrisystem, som begrenser kaloriinntaket. Disse måltidene kan bli kostbar, fordi de er et merkenavn prepackaged vekttap måltid. Men hvis du er seriøs om vekttap og føler at disse måltidene er den eneste måten at du kan lykkes, kan det være verdt investeringen.

Fad Vekttap Meals

Du kan bli fristet til å gå med prepackaged vekttap måltider som lover store resultater i bare noen få uker, ved å gjøre ting som å bare spise frukt måltider fra sin linje av pakket mat, eller bare drikke en viss juice som er fremmet, for eksempel med Malibu Beach Diet eller 48 Hour Flush. Vær klar over at disse kjepphest dietter er ikke en medisinsk godkjent metode for vekttap, og det er en god sjanse for at du vil få vekten tilbake etter du har avsluttet dietten; du er også frata kroppen av nødvendige vitaminer og næringsstoffer. Velg et fornuftig prepackaged vekttap måltid plan, en som tilbyr et utvalg av mat, og lar deg velge din egen sunne snacks. Vekt kan komme sakte, men det vil ha en bedre sjanse til å bo på.

Forholdsregler

Husk å alltid snakke med legen din før du tar fatt på noen vekttap plan for å sikre at du er frisk nok til å prøve den. Han kan også anbefale en prepackaged vekttap måltid som kan fungere best for deg og dine individuelle vekttap mål.