Digidexo.com

Kosthold og ernæring for forebygging av osteoporose

Osteoporose er en tilstand karakterisert ved porøse knokler og forårsaket av kalsium, fosfor og mineral uttømming. Ifølge National Institutes of Health, 10 millioner amerikanere lider av tilstanden, hovedsakelig kvinner over en alder av 50. Etter overgangsalderen, kvinners bein begynner å raskt svekke og bryte down.Signs og symptom på benet tilstanden inkluderer vekttap og frakturer. En person kan virke kortere over tid på grunn av ryggen buet eller lutende. Gjennomføring av konkrete kosthold og ernæring endringer kan bidra til å holde skjelettet sterkt, ifølge Mayo Clinic.

Kosttilskudd

Inneholder kalsium og vitamin D i ditt daglige kosthold for å holde bein sunt. Pre- og postmenopausale kvinner bør konsumere 1000 mg kalsium og 800 mg vitamin D per dag, ifølge Mayo Clinic. Se etter kalsiumtilskudd som inneholder vitamin D. Kalsium kosttilskudd kan føre til forstoppelse; drikke rikelig med vann gjennom hele dagen for å unngå tarm uregelmessigheter. Kalsium fosfat og citrat ikke forårsaker høye mengder av forstoppelse i sammenligning med andre kalsiumtilskudd. Legg en liten mengde fiberrik mat til dietten; for mye fiber, men kan forstyrre kalsium absorpsjon.

Mat Kilder

Inkluder mat med høyt kalsium og vitamin D i kosten. Melk, cottage cheese og yoghurt er alle matvarer som inneholder kalsium. Brokkoli, soya og selv havre er også gode matvarer for å legge til din diett. Sjømat som sardiner, kveite, tunfisk og laks er høy i kalsium. Bruk melk i stedet for vann når du lager pannekaker, potetmos eller pudding.
Tofu og soya er høy i kalsium. Legg soya til chili, suppe og oppstuss frites. Alltid lese produktetiketter til å lære de daglige kalsium og vitamin D-verdier for hver matvare.

Alkohol og koffein

Begrense alkohol til to drinker per dag; alkohol kan redusere absorpsjonen av kalsium. Drikke koffein, 02:58 kopper om dagen, er OK så lenge kalsium forbrukes daglig.
For mye alkohol eller koffein kan føre til økt vannlating, forårsaker kalsium skal skilles ut.

Matvarer for å unngå

Noen matvarer som inneholder oksalsyre nedgang kalsium absorpsjon. Blant de matvarer er spinat, rabarbra, mandler og chard. Unngå store mengder bønner, som inneholder fytater, et annet stoff som forstyrrer kalsium absorpsjon, ifølge helpguide.org, en medisinsk og informasjons guide.