Digidexo.com

Det beste brukes urter for hetetokter og nattesvette

Hetetokter er forårsaket av en nedgang i østrogennivå. Hetetokter som oppstår mens du sover er kalt nattesvette. Hvis du lider av hetetokter eller nattesvette, er det flere urter som er sagt å være gunstig. Urtene kan kjøpes enkeltvis eller som en formel laget med en blanding av anbefalte urter.

Svart cohosh

Klaseormedrue er relatert til smørblomst og innfødt til Nord-Amerika. Den brukes til å lindre hetetokter og er den viktigste ingrediensen i de fleste urte formler for overgangsalder.

Kjente bivirkninger er hodepine, tyngde i bena, vektøkning og urolig mage.

Ikke bruk klaseormedrue hvis du lider av allergi, en blodpropp lidelse, endometriose, livmor fibroids eller hvis du har en historie med kreft eller har hatt en nyretransplantasjon.

Ta 20 mg to ganger om dagen for lindring av hetetokter.

Rødkløver

Rødkløver vokser i enger over hele USA, Asia og Europa. Rødkløver brukes til behandling av hetetokter grunn av sin høye isoflavon innhold. For kvinner i overgangsalderen, isoflavoner opptre på samme måte som østrogen.

Mulige bivirkninger er kvalme, hodepine og utslett.

Ikke ta Rødkløver dersom du bruker blodfortynnende medisiner, p-piller, østrogen eller tamoxifen.

80 mg bør tas daglig for å kontrollere hetetokter.

Kyske Berry

Kysk berry er innfødt til land i Middel Bay og Sør-Europa. Det kalles også munk pepper fordi den er kjent for å redusere mannlige libido.

Kysk berry brukes for hetetokter på grunn av sin evne til å øke progesteron og østrogen nivå.

Svimmelhet, utslett og noen milde gastrointestinale problemer har blitt rapportert som bivirkninger.

Ikke ta kysk bær hvis du er gravid, ammer eller prøver å bli gravid, hvis du har kreft, livmor fibroids eller endometriose, eller hvis du tar noen anti-psykotiske medisiner.

225 mg daglig er den anbefalte doseringen.