Digidexo.com

Måter å bruke Healing Edelstener

I århundrer har åndelige utøvere og vanlige folk brukte edelstener (også kjent som krystaller) for å bedre deres fysiske, mentale og emosjonelle tilstander. Ifølge International Colored Gemstone Association, edelstener er mineraler som har blitt krystallisert over millioner av år av ulike prosesser i jordskorpen.

Healing og energidepartementet

Det er to primære funksjonene i noen gemstone som gir den med sine helbredende evner: dens vibrasjoner og dens farge. Åndelige healere og utøvere av alternative medisiner mener at edelstener tilsvarer spesielle plager på grunn av vibrasjonene steinene avgir. Ifølge Gems4Friends.com, auraen av menneskekroppen avgir en serie av vibrasjoner som er påvirket av stenene. Farge spiller en viktig rolle i gemstone healing, som fargen på en gemstone er assosiert med en bestemt chakra, og kan også påvirke en bestemt stemning.

Chakra Work

Chakraene er energisentre ligger i hele kroppen. Fra og med bunnen av ryggraden, er det seks mer chakraer som strekker seg langs overkropp, nakke, pannen og kronen av hodet. Hvert chakra er forbundet med en rekke egenskaper som farger, elementer, fysiske strukturer, Zodiac tegn og ekstra attributter. Du kan bruke kunnskapen om chakraene å utdype gemstone helbredelse ved sammenkobling fargen på en gemstone med fargen på en bestemt chakra. For eksempel er den Hjertechakraet den fjerde sjakraet og er forbundet med fargen grønn. Ifølge SacredCenters.com hjertet chakra er forbundet med kjærlighet, hengivenhet og medfølelse. HealingCrystals.com antyder sammenkobling grønn aventurin med hjertet chakra for å øke dine følelser av kjærlighet og medfølelse overfor deg selv og andre. Fordi fargene passer, har du en bedre sjanse til å samkjøre vibrasjonene fra steinen med vibrasjonene i ditt hjerte chakra.

Meditasjon

Meditere med healing edelstener kan øke din generelle helse. Du kan meditere med en gemstone plassert på en valgt chakra, eller du kan meditere med en gemstone (eller sekvens av steiner) i nærheten. For å gjøre dette trenger du bare å finne et rolig og trygt område. Holde steinene i hendene, først opprettholde en jevn pust og fokus på vekten, tekstur og vibrasjon av steinene i håndflatene. Konsentrer deg om å absorbere energien av steinene og visualisere energien som strømmer mellom deg og edelstener. Du kan også omgi deg med de helbredende edelstener ved å lage en sirkel av dem og sitter eller ligger i midten av sirkelen. Dette er spesielt nyttig hvis du gjør healing arbeid på noen andre.