Digidexo.com

Slik Doner Plasma for pengene i Minneapolis

Slik Doner Plasma for pengene i Minneapolis


Plasma er den flytende del av blodet, består av mer enn 90 prosent vann og bare åtte prosent blodplater. Selv om det kanskje høres ut som et betydelig antall blodplater, de åtte prosent redde liv. De som lider av alvorlig blodtap eller andre blodsykdommer, som for eksempel hemofili motta blodoverføring, for å bidra til å forbedre kvaliteten på livet. Ditt bidrag vil ikke bare hjelpe livet av noen som lider, vil du også bli kompensert for din donasjon i Minneapolis.

Bruksanvisning

•  Bestem din donasjon valgbarhet, som inkluderer faktorer som alder, vekt, helse og hvorvidt du har vært mottaker av noen tatoveringer eller piercinger de siste 12 månedene.

Ring en Minneapolis plasma donasjon sentrum, slik som det amerikanske Røde Kors, CSL Plasma eller Memorial Blood Center for å planlegge en avtale.

•  Gå til din første avtale med legitimasjon på hånden. Gi din fullstendige medisinske historie, og gjennomgå en fysisk undersøkelse hos legen i staben. Ditt blod vil bli trukket for å teste for sykdommen. Hvis du passerer den fysiske og blod arbeidet kommer tilbake akseptabelt, vil du motta en samtale ber deg om å planlegge en donasjon avtale.

Gå til din avtale og donere. Du vil bruke mellom én og to timer hekta på en blod maskin som trekker blod, skiller plasma fra resten av blodet og returnerer blodet delen til kroppen din.

Motta kompensasjon i resepsjonen etter at du har donert. Prisene varierer på hvert plasma donasjon sentrum i Minneapolis. Du kan donere to ganger i uken, men ikke mer enn én gang i en 48-timers periode.