Digidexo.com

Aktiviteter som interesserer pensjonister

Aktiviteter som interesserer pensjonister


Pensjonist bør involvere seg i å engasjere aktiviteter for å holde seg i form og forebygge hukommelsestap. Seniorer som deltar i gruppeaktiviteter kan dele latter og glede. Dette utvikler et bånd opplevelse mellom dem. Spille spill kan være svaret på lindrende depresjon, angst og ensomhet.

Spill

Teknologien har utviklet seg der spillkonsoller kan lese bevegelse eller aktivitet av kroppen din. Pensjonister som aldri har spilt videospill kan bli skremt på grunn av spillet eller komplekse kontrollordninger. Men det er nå spill på markedet som er spesielt for eldre som er morsomme og noen er til og med gruppen orientert. Andre spill gir utfordringer som kryssord, Sudoku eller hjernetrimmere. Disse kan forsterke en senior statsborger minne.

Tai Chi og Qigong

Tai Chi har utviklet seg fra en kampsport teknikk til en langsom bevegelse og lav-effekt trening. Det innebærer kontrollert pusting og dyp meditasjon som forbedrer den generelle helsen til eldre. Ifølge WebMD.com viser Tai Chi noen positive fordeler i å hjelpe søvn, slitasjegikt, styrke condition og unngå helvetesild. Pensjonist praktiserer Tai Chi i en gruppe kan ha nytte av det fordi det innebærer sosialisering med andre.

Qigong lærer hvordan du bruker hjernen din til å veilede energier til andre deler av kroppen din. Prosessen er lik Tai Chi, men seniorer bevege armene i sakte sirkulære bevegelser, gi seg selv massasje og utføre meditasjon. Pensjonister kan lære selvhelbredende teknikker som kan bidra til å forhindre eller reversere sykdommer som høyt blodtrykk, hjerneslag og fibromyalgi.

Sightseeing

Pensjonister har mulighet til å dra på turer og oppdage ting de ikke kunne før. Dette kan være på grunn av forpliktelser eller ansvar som arbeid eller å være en full-time forelder som ikke tillater dem å forfølge reise tidligere i livet. Pensjonister kan få tak i ledig tid til å utforske andre kulturer i ulike stater eller verdensdeler. De kan gå på flybilder turer eller på cruise ferier å se kjente landemerker og oppleve verden.

Hage

Pensjonist trenger å trene, og hagearbeid gir den kilden. Ifølge "Senior Journal," hagearbeid er akseptabelt for eldre å møte de fysiske aktivitetskrav for å holde seg i god helse. Rapporten kom fra Centers for Disease Control (CDC) og American College of Sports Medicine (ACSM). Hagearbeid har en beroligende effekt, fordi eldre er å skape og pleie blomsterbed eller dyrke sine egne urter og grønnsaker.

Massasjeterapi

Pensjonister som mottar vanlig massasje terapi kan lindre stress, bedre holdning, sirkulasjon, slappe muskler og kontrollere smerte. Terapeutisk massasje gi lindring av daglig spenning forbundet med stress og kan hjelpe med gjenopprettingsprosessen av ulike medisinske tilstander.