Digidexo.com

Er det trygt å gå ned i vekt Med Lipo B12 injeksjoner?

Er det trygt å gå ned i vekt Med Lipo B12 injeksjoner?


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, som i 2008, 34 prosent av amerikanerne som er eldre enn 20 var overvektige. Mange enkeltpersoner slå til kosttilskudd til hjelp i deres vekttap bestrebelser. Lipo B-12 injeksjoner er fremmet av visse diett klinikker som et nyttig verktøy i vektreduksjon.

Identifikasjon

Lipo B-12 injeksjoner er en kombinasjon av vitamin B-12, og en blanding av tre aminosyrer referert til som "lipotropics." Dette sammensatte er foreskrevet av noen vekt-tap klinikker for å hjelpe enkeltpersoner med vektreduksjon. Det er administrert av en intramuskulær injeksjon.

Safety Issues

Klinikker som foreskriver Lipo B-12 skudd, for eksempel The Skin Care Science Institute og Urban Solutions Medspa og Laser Centers, tilstand de er trygge og ikke forstyrre andre medisiner. Ifølge Sohoba Medical Group, er det ingen sikkerhetsmessige problemer knyttet til bruk av Lipo B-12 injeksjoner for vekttap, forutsatt at klienten er under tilsyn av en lisensiert lege eller sykepleier. Ifølge Mayo Clinic ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky, er det ingen bevis for at B-12 skudd er skadelig. Det finnes heller ingen bevis for at de fungerer, legger hun til.

Betraktninger

Fra august 2010, er Lipo B-12 injeksjoner ikke er godkjent av Food and Drug Administration for vekttap. Før du prøver noen ny diett eller treningsprogram, søke råd fra helsepersonell.