Digidexo.com

Kilder til protein

Det er mange helsemessige fordeler av protein, og kosttilskudd guider og eksperter er alltid falbyr den ernæringsmessige verdien av en kvalitet protein diett. Men å forstå betydningen av protein og vite hvor du finner det er to forskjellige ting. Å kunne identifisere ikke bare hvilke matvarer inneholder protein, men også hvordan de matvarer nytte kroppen er gode skritt mot informert, leve sunt.

Fisk

Ifølge Food and Agricultural Organization of the United Nations, høykvalitets protein som finnes i fisk er et næringsstoff som utfyller proteiner fra andre matkilder, og fungerer som en utmerket "hjernen mat."

Beef

Ifølge beef.org, forbedrer biff protein fordelene av fysisk trening ved å hjelpe kroppen til å bygge og vedlikeholde muskelmasse mens det brenner fett.

Soy

Soy protein er funnet i soyabønner, en belgfrukt som ofte brukes som et dyr protein erstatning, og den eneste legume å inneholde alle de åtte essensielle aminosyrene.

Bokhvete

Ifølge buckwheathealth.com, kosttilskudd fordelene med bokhvete protein er at det inneholder alle de åtte essensielle aminosyrene, senker blodtrykket, reduserer kolesterolet og bidrar til å administrere diabetes ved å senke blodsukkeret.

Yoghurt

Yoghurt protein gir aminosyrer som ikke finnes i, men som kreves av menneskekroppen til å bygge sunne muskler, forynge huden vev, bygge brusk og opprettholde funksjon av vitale organer.