Digidexo.com

Hva Foods har grønne Barley pulver i dem?

Hva Foods har grønne Barley pulver i dem?


Grønn Barley Powder er også kjent som Green Magma og Green Barley Grass Powder. Det er et helsekost supplement som inneholder et høyt nivå av næringsstoffer, herunder klorofyll. Klorofyll er den kjemiske som gir plantene deres grønn farge. Noen forskere mener at klorofyll i grønne bygg er svært gunstig for menneskers helse. Grønn bygg pulver inneholder også kostfiber, som er viktig for å opprettholde et sunt fordøyelsessystem. En drink som inneholder grønt bygg gress inneholder tilsvarende nivå av næringsstoffer som to porsjoner med bladgrønnsaker.

Hva er Grønn Barley?

Grønn bygg er de unge skuddene av bygg planter. Bygg er en frokostblanding beskjære vokst som dyrefor og menneskemat. Mennesker spiser bygg frø, enten som byggryn eller malt til mel. Pearl bygg brukes i supper, og byggmel er hovedsakelig brukt i barnemat i USA. Bygg er også gjort til malt. Det er fuktet i vann, tillatt å spire, deretter stekt og brukes i produksjon av øl. Biprodukter fra maltproduksjonen brukes som dyrefôr.

Grønn Barley som et supplement til mat

Det er mange vitaminer og mineraler i grønne bygg. Det har høye nivåer av vitamin A, B1, B2, B12, C og folsyre. Det har også høye nivåer av kalsium, jern og kalium. Helsekost talsmenn mener at høy tetthet av næringsstoffer i grønne bygg juice eller pulver gjør det til et utmerket supplement til mat, leverer mange viktige mat elementer. Disse elementene kan bli tømt av matvareindustrien. Noen forskere mener grønne bygg pulver er gunstig i behandlingen av hudsykdommer og sår.

Grønn Barley Powder

Grønn bygg er tilgjengelig for kjøp i pulver eller tablettform. Disse produktene er laget av tørket og malt grønne bygg planter. Leverandører anbefaler at forbrukerne tar supplement enten 30 minutter før eller to timer etter et måltid. Grønn byggpulver bør være oppløst i vann eller juice. Forbrukere bør se produsentens retningslinjer for riktig dosering.

Grønn Barley Powder i Mat

Grønn byggpulver blir produsert fra bygganlegg. Det forekommer ikke naturlig i noen annen mat. Det kan være mulig å legge pulveret til andre matvarer, enten under forberedelse eller før servering, men forbrukerne bør se produsentens retningslinjer for veiledning. De næringsstoffer som finnes i grønt bygg finnes også i andre næringsmidler, men på forskjellige nivåer.