Digidexo.com

Hvordan bruke Bifokale

Laget av Benjamin Franklin i de tidlige 1760-årene, er bifokale linsen den hyppigst forskrevne synskorreksjon behandling for pasienter som krever både nærbilder og avstand synskorreksjon. Bifokale eliminere behovet for en ekstra par briller ved å kombinere din resept for avstand visjon med din resept for close-up synet på ett enkelt, segmentert linse.

Hvordan bruke Bifokale

•  Ha regelmessige syns checkups med legen din. Snakk med legen din så snart du opplever endringer i synet. Selv om behovet for bifokale briller slår vanligvis når du blir eldre, er det ikke uvanlig for noen yngre mennesker med synsproblemer å kreve dem også.

Finn ut formen og plasseringen av close-up visjon bifokale segmentet. Bifokale segmenter for close-up synskorreksjon kan komme i en rekke former, inkludert en halv-moon, en runde segment, en smal rektangel "ribbon"-segmentet og til og med hele nedre halvdel av linsen, kjent som Benjamin Franklin eller utøvende stil. For brukervennlighet, er det viktig at du er i stand til å identifisere den delen av objektivet som inneholder synskorreksjon segment nærbilde.

Se opp for avstand synskorreksjon og prøver å fokusere på et punkt i det fjerne. Du bør være i stand til å se selv langt-off tydelig objekter.

Se ned for synskorreksjon nærbilde å fokusere på noe i løpet av 18 eller så inches av deg. Dette vil være veldig enkelt, som du allerede har funnet ut nøyaktig hvor i linsen på synskorreksjon segmentet nærbilde ligger.

Hint

  • Når du velger rammer for brillene dine, husk at bifokale linser pleier å fungere mye bedre i rammer som er litt større.
  • Noen mennesker har rapportert opplever følelser av kvalme når de bærer sine progressive briller for de første gangene. Dette antas å være fordi de bifokale muliggjøre en rask overgang fra avstand for å lukke opp synskorreksjon. Hvis et problem med kvalme eller balanse vedvarer, ta kontakt med legen din.