Digidexo.com

Hvordan finne gratis lavt kolesterol diett planer

Millioner av amerikanere har høyt kolesterol, som kan føre til hjerteinfarkt og / eller hjerneslag. De største faktorene i å senke kolesterol er kosthold og mosjon. En lav kolesterol diett bør være lav i mettet fett og raffinerte karbohydrater samtidig understreker frukt og grønnsaker. Det er et mangfold av ressurser tilgjengelig, både online og off for å hjelpe deg å finne et kosthold som passer for deg og gjøre endringer i livsstil du trenger.

Hvordan finne gratis lavt kolesterol diett planer

•  Bestem hvilken type diett eller programmet du ønsker å ta del i. Det er mange nettsteder der du kan finne gratis dietter og oppskrifter. Noen liker sparkpeople.com be deg om å opprette en profil og legge inn informasjon. Sparkpeople lar deg ta del i et samfunn som oppmuntrer deg på din fremgang. Andre steder som American Heart Association hjemmeside gi diett informasjon, inkludert oppskrifter, uten at du må logge deg på som en bruker. Du kan også bruke et nettsted som mypyramid.gov. Maten pyramide nettside lar brukerne opprette en konto og planlegge måltider i en uke. Mypyramid vil vise deg den totale fett, kalorier, kolesterol og næringsstoffer i hvert måltid plan du skriver.

Når du vet hva du vil ha i et program, sjekk ut noen av nettstedene nevnt ovenfor. Ved hjelp av informasjonen du har, se over og vurdere nettstedene som interesserer deg mest, plukke en (eller flere) og evaluere dem for hvordan de passer din livsstil. Pass på å velge et program som du vil feste med. Noen ting du bør tenke på er hvordan dietten plan passer med din livsstil, og vet også at det kan ta flere uker før kolesterol synker. Du ønsker kanskje å bli ett område, mens de fortsatt får oppskrift ideer fra en annen.

Gå til din lege eller annet helsepersonell og har din kolesterol sjekket igjen. Se om ditt nye kosthold har hatt en effekt. Snakk med legen din om resultatene og se hva andre endringer du trenger å gjøre.

Hint

  • Utenfor av Internett, vil din lege eller helsepersonell kunne gi deg en diett program som vil være skreddersydd til dine spesifikke behov. Du kan også gå til en registrert kostholdsekspert eller ernæringsfysiolog for å få hjelp, men de profesjonelle yte tjenester for et gebyr.
  • Alltid snakke med legen din før du starter noen fitness eller kosthold program, spesielt hvis du har blitt diagnostisert med en medisinsk tilstand.