Digidexo.com

Høy-protein diett for vegetarianere

Folk som holder seg til et vegetarisk kosthold avstå fra å spise kjøtt helt. Noen gjør dette av helsemessige årsaker, mens andre er motivert av etiske hensyn. De fleste vegetarianere er lakto-ovo vegetarianere, betyr at de spiser melkeprodukter og egg.

Fordeler

The American Dietetic Association vurderer et vegetarisk kosthold sunn, og studier har bekreftet at vegetarianere er mindre utsatt for visse typer sykdommer.

Protein Krav

Videre studier har vist at vegetarianere lett kan møte sine protein behov ved å bare spise en rekke grønnsaker, spesielt bladgrønnsaker.

Kilder til protein

Vegetarianere har en rekke av høy protein, ikke-animalske matvarer å velge mellom, inkludert soya, bønner, tempeh og grønne grønnsaker. Lacto-ovo vegetarianere kan slå til meieri og egg for protein.

Høy-protein matvarer

Soya er høy i protein og lite fett og er en god kilde til kalsium og jern. Det er mange soyaprodukter tilgjengelig, inkludert tofu, kjøtt erstatter, energi barer og shakes. Bønner og belgfrukter er en stor kilde til protein og er høy i fiber.

Betraktninger

Selv om en høy-protein vegetarisk kosthold er oppnåelig, bør vegetarianere søke å opprettholde et sunt og balansert kosthold som inneholder en rekke matvarer.