Digidexo.com

Hvorfor folk bruker bifokale?

Hvorfor folk bruker bifokale?


Folk vanligvis bruker bifokale for å hjelpe dem til å se bedre på nært hold. Bifokale betyr "to objektiver" fordi det er vanligvis to forskjellige krefter av linser, en for langt og en for nær.

Historie

Bifokale ble oppfunnet av Ben Franklin i 1700. Han festet lesing linser på toppen av briller brukes for avstand. Konseptet har forblitt det samme i løpet av årene, men teknologien har blitt mye bedre.

Typer

Folk pleier å bruke en av to hovedtyper av bifokale: objektiver med linjer og linser uten. Foret bifokale vanligvis ser ut som en liten, opp-ned halvmåne i bunnen av en linse. Ingen linjer, også kalt progressive, er mindre synlige og har flere kontaktpunkter.

Funksjon

Bifokale fungerer på samme måte som forstørrelsesglass ved å forstørre mindre detaljer som fine print, men er foreskrevet for avstand og å lese på nært hold uten å endre briller.

Funksjoner

Standard progressive briller, den typen med linjene, kan du se på to punkter langt unna med avstand og en nær punktet. Ingen linjer bifokale la deg til å lese på flere avstander. Disse fungerer godt for datamaskiner og lesing musikk eller annet arbeid som kan gjøres på armlengdes avstand.

Betraktninger

Før å være passe til bifokale, må du diskutere alle dine lesing, og på nært hold yrkes og fritidsbehov. Folk kan ha mer enn én type linse, og har forskjellige typer bifokale for arbeid og hjem.