Digidexo.com

Høy Eye trykkimpregnering

Høyt trykk i øyet (også kjent som okulær hypertensjon) er en tilstand som mange opplever med økende alder. Men det er ikke en tilstand som gjør seg kjent lett, noe som betyr at mange mennesker lider av komplikasjoner fordi de ikke vet at de har det. For å hindre forverring visjon, se din optiker for sjekk-ups. Hvis han eller hun finner at du har høyt trykk i øyet, det er flere behandlinger som kan med hell lavere trykk inne i øyet.

Definisjon

Øyet er ikke en fast masse av vev. I stedet, det er fylt med væske i sentrum. Legemet produserer naturlig dette fluid, som kalles intraokulær væske eller vandig humor. Noen ganger ekstra væske kommer inn i øyet, enten på grunn av for mye væske blir produsert, eller fordi dreneringssystemet i øyet er blokkert. Denne ekstra væske forårsaker høyt trykk i øyet. Høyt trykk i øyet er farlig fordi, forblir ubehandlet, kan det føre til øyesykdom glaukom. Afrikansk-amerikanere, folk over 60, og personer med en familie historie av glaukom er mest utsatt for å utvikle sykdommen.

Eksamen

Før du kan bli behandlet for høyt trykk i øyet, trenger du en synsundersøkelse. Høyt trykk i øyet vanligvis ikke føre til merkbare symptomer, så det kan bare registreres under en undersøkelse av en optiker. Hvis du noen gang har hatt en synsundersøkelse før, har du sannsynligvis gjennomgått et høyt trykk i øyet test uten å vite det. Instrumentet med en blå sirkel på spissen at øyelegen setter i øyet er en Goldmann tonometer. Instrumentet presser på fremsiden av øyet for å måle trykket innen (noe som er grunnen til at legen gir lammende øyedråper før forsøket utføres).

Behandlinger

Høyt trykk i øyet, betyr ikke nødvendigvis at du vil utvikle glaukom. I noen tilfeller, hvis optikeren ikke kan se noen faktiske tegn for å utvikle glaukom i øyet, vil han eller hun anbefaler deg å vente. Det er fortsatt viktig å holde fremtidige optiker avtaler og å ringe hvis du oppdager tegn på forverring visjon. Hvis optikeren gjør ser tegn til skade, kan han eller hun foreskrive øyedråper eller piller for å redusere trykket i øyet. Kirurgi kan være nødvendig for saker som ikke responderer på medisiner eller for folk som ikke tåler medisiner.