Digidexo.com

Hjemmelaget Ion Generator

Hjemmelaget Ion Generator


Negative ion generatorer er enheter som produserer negative luftioner. Disse ionene har en kraftig antibakteriell virkning, og kan også ha andre positive helsemessige fordeler. Hvis du er en helse-bevisst individ og er interessert i å lage din egen ion generator, kan det gjøres uten elektrokompetanse.

Å gjøre en Ion Generator

For noen med en liten elektrisk eller kabling erfaring, noe som gjør en ion generator er ikke spesielt vanskelig. Det er mange detaljerte design tilgjengelig på nettet som beskriver hvordan du lager en ion generator.

Ion Generator Kits

Hvis du oppretter din egen ion generator virker for vanskelig, kan du kjøpe et kit. Et kit har det meste av ledninger satt sammen, men kan kreve at du utfører noen lodding, koble en strømkilde eller omformer, eller levere en beskyttende kappe for enheten.

Forskning

Før de bestemmer seg en ion generator design eller kit, er det lurt å gjennomføre en lite forskning. Noen ion generatorer bare opprette ioner i et veldig lite område, og vil ikke dekke et helt rom, så du må finne ut hvor effektiv en design er før du begynner å lage din egen generator.