Digidexo.com

Homøopatiske midler for blære infeksjoner

Blære infeksjon symptomer er ganske sørgelig og inkluderer smerte og svie ved vannlating, feber og noen ganger smerter over ryggen eller nedre del av magen. Urinen kan virke uklar eller misfarget også. Den eneste måten å finne ut om du har en blære infeksjon er å oppsøke lege. Han vil ta en urinprøve og sende den til laboratoriet for testing.

Homøopatiske midler

Det er mange forskjellige homeopatiske midler, og du må finne det som fungerer best for dine eksakte symptomer.
Aconitum apellus er et middel som bidrar til å kontrollere den brennende følelsen av at du kan få når du tisser. Apis mellicica brukes når du har hyppig vannlating med bare en liten mengde urin som passerer på hver gang. Det hjelper til å avlaste den følsomheten av blæren.
Berberis vulgaris brukes hvis du opplever skarpe smerter og en brennende følelse, før, under og etter vannlating. Clematis er best for når du trenger å urinere ofte, men har en avbrutt flyt som bare ser ut til å stoppe opp og deretter starte. Når du har peiling ned følelsen av homøopatisk middel du trenger er Sepia. Bruk Belladonna hvis blæren er svært følsom, er urinen uvanlig farget og du må urinere ofte.
Cantharis er best når du opplever en skålding smerte hver gang du tisser. Det er også brukt når du tisser, og bare noen få dråper passere om gangen. Borax brukes når du føler deg som om blæren ikke blir tømt, og bare små mengder urin blir passert av gangen. Du opplever press på blæren også.
Når du ikke klarer å urinere komfortabelt og trenger å prøve alle forskjellige posisjoner, inkludert stående bare for å late vannet, bør du prøve Chimaphila umbellate. Nux vomica brukes til kramper i blæren når små mengder urin pass og du opplever frysninger.

Dosering

Velg hjelpemidler som kommer nærmest dine symptomer. Den laveste dosen bør startes med. Instruksjonene er som følger i henhold til Helse Merknader "Ta en dose og vente på et svar. Hvis bedring sees, fortsette å vente og la rette arbeidet. Hvis forbedringen har stoppet, kan en ny dose tas."
Doseringen er nødvendig kan variere sterkt fra flere doser som trengs i en time til flere i en dag, varierer den fra individ til individ. Hver rette er også annerledes. Når du bytter fra ett middel til en annen bør du begynne tilbake på det laveste dosen.
Som med alle medisiner og remedier, sørg for å fortelle din fastlege hva medisiner og remedier du tar.