Digidexo.com

Hvordan Blend din egen Anti-Stress Cup of Tea

Hvordan Blend din egen Anti-Stress Cup of Tea


Hjemmelaget urte te er en av de tingene som hjelper meg med å få gjennom de stressende tider. Jeg har funnet ut at siden vi føre stressende liv, trenger vi å ta deg tid til å slappe av. Jeg liker å håndtere min stress forsiktig - med trening, kosthold og milde urtete.

Jeg har funnet ut at å drikke en kopp avslappende urtete hver natt kan virkelig hjelpe. Det er visse urter som kan bidra til å fremme søvn og er heller ikke vane forming som reseptbelagte sovepiller er. Følelsen avslappet og sover nok er både viktig å holde stressnivået i sjakk. Her er hvordan du kan lage en kopp på egen hånd.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Velg urtete som du ønsker å drikke. Til å begynne med, kan du velge fra listen på toppen. Disse urter er alle mine favoritter. Jeg ville prøve hver urt individuelt først.

Ta med vann til å koke i en rustfri kasserolle. Plasser te-pose i krus. Hvis du bruker løs te, legg den i en tesil (følg instruksjonene på pakken for din te sil).

La urten bratt i 3 til 5 minutter. Ta av te-pose eller la den i mens du drikker det hvis du vil ha noe sterkere. Oatstraw og kamille er to urter som kan stå i krus for en stund.

Blid som ønsket. Du kan også legge til melk. Spill litt avslappende musikk eller lese mens du nipper til te.

Når du blir kjent med de urtene individuelt, kan du begynne å kombinere dem. Jeg vil begynne å kombinere dem i par. Brennesle og oatstraw, for eksempel kombinere veldig godt sammen. Du kan også prøve sitronmelisse og nesle, kamille og oatstraw, eller pasjons og kamille. Når du blir kjent med de sammenkoblede kombinasjoner, kan du blande dem slik du ønsker.

Tips og advarsler

  • Prøv en annen urt hver natt for å se hvilken du liker best.
  • La smaksløkene styre dine valg. Hvilke urter smaker best for deg?
  • Forskning urt å sørge for at det er riktig for deg.
  • Rådfør deg med legen din før du prøver noe nytt. Husk, bare fordi det er naturlig betyr ikke at det er trygt.